網購天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

請問有無JM淘咗貓眼門鈴在香港使用? 已問過好幾間店舖也說不支持港澳使用, 其實我的用途是只想有人行過門外/按門鈴時可看見門外情況及有攝錄功能, 警報系統不能用也沒所謂. 其實不明白怎會不支持港澳使用......

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

私集啦
還你千世笑來世未必能遇到

伯爵府

carolwong168 發表於 21-2-24 18:22
私集啦
一向都打算私集, 但最怕買咗用唔到, 所以問下有無JM屋企用緊.

別墅

9.0信1GtqcyeoTiX微 https://m.tb.cn/h.4kdzgkU?sm=3fe76f 移康智能猫眼A27 可视门铃电子猫眼监控摄像头二合一手机远程防撬

我雙12節買,覺得好用,買前問過在香港用到

伯爵府

可樂可樂 發表於 21-2-27 07:53
9.0信1GtqcyeoTiX微 https://m.tb.cn/h.4kdzgkU?sm=3fe76f 移康智能猫眼A27 可视门铃电子猫眼监控摄像头二 ...
多謝JM資料 請問你當時買幾多錢? 等我睇下38節有無平先

別墅

jcstai 發表於 21-3-1 08:23
多謝JM資料 請問你當時買幾多錢? 等我睇下38節有無平先

623人仔

伯爵府

可樂可樂 發表於 21-3-1 08:37
623人仔
剛才睇最平的款號已是799人仔了, 價錢貴了很多. 但這款是必需放在大門上不合我用, 因為我家裝有鐵閘, 要找一些款式是可安裝在鐵閘外的. ANYWAY, 多謝JM資料.

伯爵府

jcstai 發表於 21-3-1 12:04
剛才睇最平的款號已是799人仔了, 價錢貴了很多. 但這款是必需放在大門上不合我用, 因為我家裝有鐵閘, 要找 ...

我同你一模一樣情況,都仲搵到心水

大宅

回覆 kiuzoe 的帖子

勿買下列這款,用了一晚便坏掉~
6.0微9tPsXcnQpU5信 https://m.tb.cn/h.4Kc6O6L?sm=a7dee4 WIFI无线可视对讲门铃13A英欧美澳规香港新加坡门口防盗电子猫眼

伯爵府

mo-lui 發表於 21-4-14 09:17

勿買下列這款,用了一晚便坏掉~

我就係考慮緊呢一款
但係見啲評語好似唔錯咁嘅?
好似都有好幾個香港人用得ok喎

真係好難買

大宅

千萬不要買,伏到冇朋友,同牌另一伏就起沙,畫面唔太清

寄坏貨俾你,因有电池,根本冇得退,你硬食件垃圾!

我考慮緊香港買360智能門鈴, 多淘宝$200左右,但有保障

kiuzoe 發表於 21-4-14 11:44
我就係考慮緊呢一款
但係見啲評語好似唔錯咁嘅?
好似都有好幾個香港人用得ok喎

大宅

https://m.price.com.hk/product.php?p=383162

香港買,贵不了多少,晤淘,現在好多垃圾淘宝商家知你班港🐷退唔到貨,寄垃圾俾香港人

男爵府

好媽媽勳章

jcstai 發表於 21-2-24 16:27
請問有無JM淘咗貓眼門鈴在香港使用? 已問過好幾間店舖也說不支持港澳使用, 其實我的用途是只想有人行過門外 ...

我用小米,唔錯喎,2019年在京東買469人仔。我覺得好清,手機app又可以隨時望實時情況。或者我要求低。

伯爵府

mo-lui 發表於 21-4-14 14:13
千萬不要買,伏到冇朋友,同牌另一伏就起沙,畫面唔太清

寄坏貨俾你,因有电池,根本冇得退,你硬食件垃圾 ...

我見到評語好似唔錯咁,不過如果要退貨真係超麻煩!
360我都有睇過,淘寶上面評語好好,但好似只限在中國內地區使用. 同埋佢好似有即時語音通話功能, 唔知道香港買呢部有冇呢啲功能呢?

大宅

kiuzoe 發表於 21-4-15 10:38
360我都有睇過,淘寶上面評語好好,但好似只限在中國內地 ...

我最后買左👇👇這部(香港版),這牌多人用过也讚好,而且淘宝也有很多大6人買。如果你有大6手机号,可以淘大6版(因大6版只能用大6手机号注册)。

香港版貴了2,3佰,但唔怕坏机退貨麻煩,豪俾佢~

https://m.price.com.hk/product.php?p=481389

暫時都很穩定

我在淘宝買那个垃圾智能門鈴,fb有很多seller賣,-个賺幾佰,但買了👆👆那个,有比較,更覺那件是电子垃圾~😤😤😤

大宅

kiuzoe 發表於 21-4-15 10:38
360我都有睇過,淘寶上面評語好好,但好似只限在中國內地 ...

另外,貓眼款,我問香港店員,他們說有閘不會影响抓拍功能,只系鉄閘會遮了部份畫面,這就要睇乎買家要求~

首頁

尾頁

跳至