自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

十一哥 發表於 21-3-1 09:43
唉, 我2/19去過4樓食飯, 真係有D驚, 等緊檢測報告結果

希望你冇事

水晶宮

Shellyxlk 發表於 21-3-1 09:34
我都係咁諗,好可能係有個超級傳播者嘅病毒經商場中央通風系統傳播出去
...

咁咪仲大鑊

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

虎到金來勳章

jimliu713 發表於 21-3-1 14:28
希望你冇事
過了24小時仲未有消息......

侯爵府

又或者升降機按鈕,扶手電梯都有機會,我發覺好多人都仲係徒手按升降機制,我點都會用紙巾或者按lift神器

侯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

可以的話我連工人都唔想請, 我的不是甚麼筍工, 完約一定唔肯做, 斷約唔敢請, 請/換工人好煩.

首頁

尾頁

跳至