自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

買咗迪士尼年票,入咗樂園幾次就開始斷斷續續咁停,依家已經過咗期.

樂園電話又打唔通,請問大家知唔知年票有冇得延期?

Thank you

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

BaolawBB 發表於 21-3-2 18:10
買咗迪士尼年票,入咗樂園幾次就開始斷斷續續咁停,依家已經過咗期.

樂園電話又打唔通,請問大家知唔知年 ...

比心機等下,要quote number check最新到期日
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

有延期,你裝apps就睇到自己延到幾時,我張2020年11月到期,而家延到2021年11月

wcpcelia    發表於 21-3-3 11:21

公爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

放心,有得延期的

水晶宮

回覆樓主:

你都叫入咗幾次
我嗰張入咗一次咋
就算有得延期,要book 時間先有得入場,對我哋嚟講有難度,返工攞假要早幾日先知攞唔攞到

禁止訪問

男爵府

Nbs 發表於 21-3-2 18:45
你都叫入咗幾次
我嗰張入咗一次咋
就算有得延期,要book 時間先有得入場,對我哋嚟講有難度,返工攞假要早 ...

會員可以早8日book,公眾得7日,已經算易book。而且你book咗可以取消,如果你同家人有2張會員卡,仲可以book定2日,到時一知邊日放假即取消都可以。

水晶宮

KILW 發表於 21-3-2 19:11
會員可以早8日book,公眾得7日,已經算易book。而且你book咗可以取消,如果你同家人有2張會員卡,仲可以bo ...

等我試下度下先, thank you

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

小肥§澄 發表於 21-3-2 18:16
有延期,你裝apps就睇到自己延到幾時,我張2020年11月到期,而家延到2021年11月
...

請問邊個app
http://hk.photos.yahoo.com/chanhokaling

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

俊浩BB媽 發表於 21-3-2 21:35
請問邊個app

上面jm有提及可登入迪士尼網站再登入奇妙處處通。

或者迪士尼apps入面登記後入會員號碼,就有顯示幾時到期。

別墅

回覆 BaolawBB 的帖子

應該可以喎我D朋友都得

首頁

尾頁

跳至