潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

今日帶左兩個cf袋返去chanel維修,on the way時用緊中的BA粒鏍絲甩左 一併放低維修。係等緊sa幫我處理時,見到靚靚BA backpack, 試上身後唔捨得放底 就係咁,放低三個袋帶返一個返屋企啦

今日Chanel有新貨返,好多人,亦見到有好多靚靚找BA, 今季BA出all white。但sa收起BA黑牛,要配貨先放袋

Cheuk2012    發表於 21-3-4 21:53

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

想買小盒子

男爵府

nakiinei 發表於 21-3-4 18:30
想買小盒子
但我SA幫不到我留

我想買的耳環都無,SA話幫我留意,希望到時攞袋有好消息

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

"sa收起BA黑牛,要配貨先放袋"

吓!要配貨

大宅

blueski 發表於 21-3-4 18:41

吓!要配貨

之前我SA先sd過相俾我,不過我麻麻地所以reject左,應該唔會要配呀,我見隔左成個月都未出,佢仲sell緊俾我,話黑牛好難得

男爵府

blueski 發表於 21-3-4 18:41

吓!要配貨

係,我親眼見到和聽到的,我都估唔到BA黑牛要“買多少少野”先有。

男爵府

missdaydream 發表於 21-3-4 19:02
之前我SA先sd過相俾我,不過我麻麻地所以reject左,應該唔會要配呀,我見隔左成個月都未出,佢仲sell緊俾 ...

今日我見SA表示要買多少少野先有係BA手袋,唔係backpack, 我買這個backpack也不用配什麼的。

大宅

idykawaii 發表於 21-3-4 19:06
係,我親眼見到和聽到的,我都估唔到BA黑牛要“買多少少野”先有。

Chanel玩配貨(emoji)

別墅

idykawaii 發表於 21-3-4 18:28
今日帶左兩個cf袋返去chanel維修,on the way時用緊中的BA粒鏍絲甩左 一併放低維修。係等緊sa幫 ...

BA 係 Business affinity?
我早兩星期買咗冇問題啊

男爵府

LOVEIS 發表於 21-3-4 19:19
Chanel玩配貨(emoji)

見今日sa同客的對話,真係要對方“買多少少野”先俾佢。

男爵府

Yokoshopping 發表於 21-3-4 19:51
BA 係 Business affinity?
我早兩星期買咗冇問題啊

我2019年買都無問題,但今日真係親眼見到的

男爵府

idykawaii 發表於 21-3-4 19:06

係,其實最近開始玩配貨
我上次買coco handle, sa開到口話hot item要幫佢買多少少野,好似絲巾耳環嗰d
如果唔係留唔到貨俾我
當然我最後都有買

男爵府

唔怪得今日行pp見到Chanel 要排隊,原來有新貨返,反而H冇乜人

男爵府

今日帶左兩個cf袋返去chanel維修,on the way時用緊中的BA粒鏍絲甩左 一併放低維修。係等緊sa幫 ...

Wow呢個好靚

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

fungenergy 發表於 21-3-4 20:23
係,其實最近開始玩配貨
我上次買coco handle, sa開到口話hot item要幫佢買多少少野,好似絲巾耳環嗰d
如 ...

吓,cc 都攪成咁?

琥珀宮

回覆 idykawaii 的帖子

Nice

大宅

CC不停加價
Quality差咗
仲要配貨
真係買唔落

大宅

我都試過早兩年買mini 20cm黑金羊要配貨先賣俾我

男爵府

lindy103 發表於 21-3-4 22:13
CC不停加價
Quality差咗
仲要配貨

quality差真係好明顯。好似今日咁,我帶兩個多年前買的cf去維修鬆了的線,點都無諗過用緊的BA會成粒鏍絲跌出來,要連自己用緊中的袋都要擺低維修

但見到想要的backpack又買左,無限loop

首頁

尾頁

跳至