潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

咁樣影人法真係好冇品 請檢討

大宅

Yokoshopping 發表於 21-5-21 05:14
呢個Size應該唔係mini

係mini

我拎過26上身,冇咁細

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

nemrak 發表於 21-5-20 22:51

呢間野真係超不知所謂,可否叫H告佢?收人幾千教人整個翻版 ...
佢真係識賺錢
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

nemrak 發表於 21-5-20 22:51

呢間野真係超不知所謂,可否叫H告佢?收人幾千教人整個翻版 ...

我之前都上過呢啲整card holder既皮革班,啊sir 話自己以前做過名牌手袋啲皮具買手,識睇皮,空餘興趣就係整手袋。因為係歐洲廠識人,拎到靚皮,就連Hermes 啲皮都拎到,幾千蚊一塊,可以教你成個H袋整出嚟,都係收返材料費同少少堂費,抵過你出去買幾萬蚊一個手袋乜乜乜

我個時對袋未有興趣,而且都唔識睇,所以冇理佢

禁止訪問

男爵府

tw62chan 發表於 21-4-18 11:32
近來見到勁多 Fakx Mini Lindy出沒,這星期巳見到三個,一個扣無H字,一個黑色但走白線,一個大象灰但左右 ...

其實真正有錢人用名牌應該唔會知假貨既微細特徵係点?會有咁多時間去研究?
只有自己都對假野有興趣既人先會花無謂時間去睇依d

大宅

BO_NG 發表於 21-5-20 09:21
其實有錢人,鍾意點樣整個袋都得!

我有個”有錢女”朋友,買咗對新 Chanel 羊仔皮 boot

咁咪穿孔?

男爵府

vanlina_cream 發表於 21-5-22 22:56
咁咪穿孔?

冇呀,佢係有一塊牌仔凸出來,我朋友咪用把鉸剪剪咗佢囉!

佢話貪羊仔皮對 boot 舒服先買
有錢人都唔會好care係咩牌子...

男爵府

seewah 發表於 21-4-28 00:03
回覆 tw62chan 的帖子

樓主, 本人正是圖中主角, 真系5想回應你都5得.....1. 我個袋是在專賣店買的, 有單有 ...

Keep calm & carry on

複式洋房

raicherry 發表於 21-4-19 09:41
相中人衣著咁似行山/跑步/做gym但孭個名牌袋好奇怪

其實大把人咁既look
但比錢用黑卡

伯爵府

Vivianli0511 發表於 21-5-30 19:54
其實大把人咁既look
但比錢用黑卡
我意思係唔理有錢定冇錢,只係覺得呢個搭配好奇怪,正如著套裝高踭鞋但孭住個背囊(我無意踩任何人,只係我自己覺得唔match)

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

montea 發表於 21-5-21 08:34
當時好多jm都勸佢唔好用代用帶,但佢自己好多理由覺得用代用帶無問題。其實抄款代用帶咪即係老翻囉,憑咩 ...

其實佢post 出黎,成個感覺仲似A 貨 條A 貨帶真係幾肉酸

複式洋房

樓主, 本人正是圖中主角, 真系5想回應你都5得.....1. 我個袋是在專賣店買的, 有單有 ...

唔好意思,Sorry, 唔知相中的人是你,另外因沒影到樣,所以唔知都要打格仔。

Sorry 當時無心話你你袋係假,只係想講近來見到好多假Mini Lindy出沒,所以唔好意思,誤會左你。

之前換電話唔記得左password, 最近才再上來,唔係其他人口中說潛水,因為我唔係日日游BK的人

再次同你道歉,Sorry

男爵府

luvysl_blythe 發表於 21-5-30 20:59
其實佢post 出黎,成個感覺仲似A 貨 條A 貨帶真係幾肉酸

又係得啖笑系列

大宅

之前會好想要mini Lindy , 而家唔想

複式洋房

個袋塊come 係咪所有皮都會谷起巢巢地架?會吾會關內袋事呢?

首頁

尾頁

跳至