潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

SA好好咁offer左8f etain k25 sellier,
個個都話係金鋼色唔要會後悔,
但我覺得有d沉色同好似太formal!
JM點睇?你哋有冇Etain Kelly 可以分享吓唔知加左twilly 會唔會好啲!

子爵府

Wyy210 發表於 21-4-18 13:01
SA好好咁offer左8f etain k25 sellier,

如果唔鐘意就唔好要啦

別墅

唔鍾意就唔好要,如果唔係買咗返屋企都唔會特別開心!雖然係金剛色好多人想要,但係最緊要自己鍾意!

子爵府

I would take it

can pair with bright color twilly and rodeo or charms

大宅

其實好睇你鍾唔鍾意灰色色系。我自己本身有etoupe,所以之前反而想要etain 多D。etain 我覺得係正灰色多D,grand D (etoupe係偏啡)。但k25 係quota袋,你真係中意先accept。

大宅

8f etain 响 sellier 同响 togo 嗰顏色都有啲唔同, sellier 個款會formal 同 structure 啲, 真係好睇樓主鍾意sellier 定 togo多啲, 既然有offer, 不如睇咗袋先, 可能一見就會即刻拎返屋企

大宅

同意sellier 用係深色比較formal, 我自己本身鐘意淺色多,所以etain唔係我target, 不過如鐘意etain同sellier,買返來後會愈用愈鐘意

子爵府

我知好多人like E 種色系,但我本人就麻麻大象灰、灰色、仲有黑色。其實最緊要自己鍾意。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

細袋深色其實都唔錯。打鮮色twilly或馬仔就冇問題。最重要係易打理。咁貴的袋除非會繼續買,我自己就會先考慮classic色。
如果你本身有seasonal色好鐘意的話,如櫻花粉,咁就先要seasonal色先。

亦可以咁講classic色幾時都有,放走最多下次再配過,選自己最鐘意的,唔好理其他人點講。
work hard PLAY hard

子爵府

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

k 係 sellier先靚。

男爵府

8f我都覺得深色,而家sellier 係硬啲 formal d,既然你自己都咁覺得就turn down 吧

大宅

hardware 是金色?如果是金扣,resell 價都有保障。k25 是買不完,買咗第一個,會想繼續買…。
利申,kelly fans有k25,32,kelly to go ⋯

大宅

回覆樓主:

我本來想要etain k25,但offer咗 gold k25 ghw。最後都係要咗個gold k25

wcpcelia    發表於 21-4-19 15:18

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

回覆 Wyy210 的帖子

最緊要自己鍾意, 自己用的
◕順其自然啦~♥ ◕

大宅

latter_lover 發表於 21-4-19 08:49
我本來想要etain k25,但offer咗 gold k25 ghw。最後都係要咗個gold k25

我好想要gold ghd

大宅

Wyy210 發表於 21-4-19 15:42
我好想要gold ghd

Gold 真身好靚,去到舖頭見到佢立即決定帶佢返屋企。你最後有冇要etain?

大宅

Etain Epsom 皮都幾靚(emoji),燈光下偏紫色

大宅

latter_lover 發表於 21-4-19 17:08
Gold 真身好靚,去到舖頭見到佢立即決定帶佢返屋企。你最後有冇要etain?

sa叫我諗多陣,但我仲諗緊!好想要金金加金扣

大宅

如果係8F Epsom有少少灰得黎偏黃個人覺得麻麻,togo會靚d

大宅

我鍾意8F,但Kelly 同 sellier都麻麻地,同埋我本身打扮唔會咁formal,所以我會拒絕。
其實買袋,最重要係JM真心鍾意,唔係買咗返嚟就會囉囉攣。

首頁

尾頁

跳至