自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

珍珠宮

唔好玩 發表於 21-4-19 17:39
九唔搭八

個個姜生po 都有佢,fans 來

子爵府

anpanmenbaby 發表於 21-4-19 14:27
見冇人講就知啦,第1集已經劣評如潮,仲加多1個鐘簡直趕客

其實唔係冇人講,只係網上打手太多

水晶宮

Eunice0203 發表於 21-4-19 14:26
好心你講緊樂壇 就咪成日政治上身 好恐怖

Agree

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

HoHoDaDa 發表於 21-4-19 13:44
殭途一味食住人血饅頭,踩住反修暴亂被拉個萬幾人背脊,仲吹到佢會係亞洲歌壇第一,大佬唔冼吹到咁大呀,係 ...

你呢啲咪作家囉
姜濤話希望香港樂壇…係香港樂壇可以再次成為亞洲第一。
加油係指做音樂的人加油。

唔明再翻睇啦。

子爵府

畀面勳章

HoHoDaDa 發表於 21-4-19 13:44
殭途一味食住人血饅頭,踩住反修暴亂被拉個萬幾人背脊,仲吹到佢會係亞洲歌壇第一,大佬唔冼吹到咁大呀,係 ...

你係咪諗大左呀,姜需要眾籌咩,佢有幾多個廣告唔睇電視同媒體,你都睇下商場廣告同地鐵巴士廣告啦…是非不分

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Yoyoy1006 發表於 21-4-19 02:09
組合金獎 mirror。 男歌手銅,銀獎分別都係mirror 成員。
咁都唔算小圈子?

你有電話就可以投票,你有無投?

其實Viu投票好公開,時間亦好長,你有無善用你手上的票?定係你一開始就睇唔起ChillClub推介?

大宅

karenlyk 發表於 21-4-19 18:34
你有電話就可以投票,你有無投?

其實Viu投票好公開,時間亦好長,你有無善用你手上的票?定係你一開始就 ...

小圈子的意思唔係話個結果啊
係成個頒獎禮的選擇
根本選擇來來去都係得幾個
如果全部都唔鍾意咪唔投囉

咁又唔好用睇唔起
觀眾都有自己的喜好
其實總投票人數都係得果8萬幾
有幾多人鍾意同參與
總投票數都反映咗啦

翡翠宮

Yoyoy1006 發表於 21-4-23 17:30
小圈子的意思唔係話個結果啊
係成個頒獎禮的選擇
根本選擇來來去都係得幾個

意思係選擇少?
你想揀邊個?佢首歌有無喺Viu派台?

小圈子都唔及tvb勁歌金曲,連續3年星夢菊小姐拎最受歡迎女歌手,夠哂搞笑…仲話追平天后鄭秀文和楊千嬅的記錄,可以同日而語?

勁歌都無公佈有幾多票,你肯定多過8萬?

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

無綫(TVB)今日公布《2020年度勁歌金曲頒獎典禮》收視,直播期間平均收視為15.2點,比上年回升0.6個百分點,最高峰達20.9點,收看觀眾超過240萬,數據是自2015年以來最高。

人地TVB咩節目都會公佈收視率架!想問問VIU個頒獎禮有幾多點收視呀?點解係都唔肯公佈收視率?妖台有份出錢做收視調查架喎,係咪要有5,6點收視先肯公佈?

大宅

karenlyk 發表於 21-4-24 08:24
意思係選擇少?
你想揀邊個?佢首歌有無喺Viu派台?

今時唔同往日了
TVB同其他唱片公司破冰,來緊個圈子應該大咗啲
宜家勁歌金曲都改革咗啦,都俾機會一啲唱cover的KOL上去一展歌喉
建議你可以俾多次機會TVB
定係你又係睇唔起TVB啊?

首頁

尾頁

跳至