興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我呢十幾年呢應該都睇過最少 20個八字,算命,泰國,道家師傅, 基本上有九成都係呃錢嘅🤣 今日我只係講我覺得最有料既師傅
其實八字算命紫微鬥數 有啲都準嘅 不過好多時佢哋都冇解決方案,淨係話咗件事畀你聽係點樣行, 所以我覺得冇乜意思
1. 佐敦問事師傅
見過佢兩次, 佢係用天眼通,可以睇到將來嘅事,你屋企嘅佈置, 價錢係平嘅, 佢有啲自己整嘅聚寶盆呀,聖物嗰啲賣, 我都買咗個, 都幾神奇 一求完亂咁篤幾場馬都中曬, 不過我覺得佢答問題都係唔夠深入
道家,有自己佛堂, 問事價錢平, 要預早三個月前book
2. 灣仔三人問事,清冤親債主
呢種問事方法我第一次接觸, 佢哋一個係天生陰陽眼 可以直接同鬼神溝通, 另一個係塔羅師 會一路喺旁邊 用副牌去問問題同問解決方案, 第三個 係有 通靈睇到前世今生,將來, 家宅,佢係用感應你成個人嘅磁場。
一開始以為三個痴線佬, 因為 佢哋會同空氣講嘢, 唯一 實際啲嘅就係塔羅牌嗰個, 至少可以望到佢副牌佢會解畀你聽發生緊咩事。 但係問下問下就開始 覺得佢哋有料, 佢哋可以講得出你身體邊度有事 有咩冤親債主前世因果令到你身體邊部分畀搞, 事業財運愛情 基本上都好準確, 但係重點佢哋係可以 令到冤親債主放下怨氣再去投胎, 佢亦都講得出我落過幾多次,個bb係仔定女幾多年前落嘅, 當然亦都有幫我令佢放下怨氣重新投胎。
不過我呢啲乜都見唔到嘅人 一開始都會好懷疑其實佢哋係咪就咁就 可以送D鬼, 不過又有啲神奇位, 就好似 我左邊頸 一直都有神經痛, 成日以為自己瞓禮頸, 佢嗰日一望我就話我條頸比野鏈住咗, 送走咗之後我係一秒之內 即刻條頸冇事😅 都咪話唔邪
New age師傅,Part time 做, 冇任何神佛像, 有緣人先會見, 要先聯絡個塔羅師佢開牌問可唔可以 約見, 一個禮拜內可以約到
3. 北角八字師傅
講嘅嘢都準確嘅, 佢會先用八字幫你計一計大概係點, 跟住 佢會一路擲聖杯問觀音, 佢都可以講到將來嘅事,同埋見到鬼神
有間細細嘅office, 有觀音, 預約兩個月左右

複式洋房

回覆 magaylin 的帖子

想知資料,可唔可以pm呀? Thanks!

複式洋房

Bellaz 發表於 21-4-23 01:26

想知資料,可唔可以pm呀? Thanks!

想要邊個師傅?我應該重有聯絡資料既

大宅

可以PM呢3個師傅資料嗎? THX

大宅

虎到金來勳章 牛年勳章

我都想知

大宅

我都好想知,請問可否分享資料比我?謝謝!

大宅

phainie 發表於 21-4-23 17:31
我都好想知,請問可否分享資料比我?謝謝!

求PM, 三個都想知,感謝

複式洋房

有人問佢哋睇到啲咩嘢咁準確, 甘我講咗少少啦佐敦師傅 :佢睇到我公司個座位位置, 有咩擺設, 所以都相信佢有天眼嘅

三人組 :我個女兩歲, 一歲開始成日凌晨四點喊醒發癲, 要去到六點先瞓返, 用咗唔同方法以為佢肚痛呀,日頭玩得太癲發惡夢, 攬住佢瞓。。。 都冇乜成效, 搞到成屋人都好眼瞓。 去到1歲半嘅時候 佢同我講 有💀 嚇佢,捉走佢, 農曆七月成個月都係嗰段時間喊醒, 帶咗佢去拜觀音,關帝,帶玉都冇用, 睇咗幾個師傅都冇用, 係見到呢三個師傅 一check 就知道佢喺邊度惹到啲乜嘢 同埋有啲乜嘢搞佢, 一送走曬之後, 個女當晚就已經瞓得好好😭 終於唔使冇覺好瞓
北角師傅 :佢講我公司狀況同埋老公關係都好準確, 亦都會用心去諗解決方案, 佢會知道啲細節嘢,例如我老公 刷牙好大力,會擲聖杯問觀音可唔可以咁樣幫我。 不過佢話五月份我公司會有鼠患, 暫時未到所以唔知🤭

複式洋房

順便喺度回覆, 有人問我覺得邊個最準

睇下你個目的係想做乜
如果平平哋想淨係問事行唔行得通 就搵佐敦師傅
如果 想問事加解決方案就北角, 不過佢好似最貴
如果 一般問事, 主要想送走 負能量,冤親債主,靈魂,搞啲家宅磁場呀,風水嘢呀, 如果 你想條命順啲嘅或者趕走小三嘅 嗰類嘢啦 咁就搵三人組, 價錢就係喺北角同佐敦師傅嘅中間

男爵府

求PM, 三個都想知,以及太約價錢,謝謝!

男爵府

TᕼᗩᑎKᔕ ᔕᕼᗩᖇIᑎG ❤️
求ᑭᗰ 3個師傅資料同大約幾錢

大宅

Please pm 地址/聯絡方法
感激不盡

子爵府

pls.PM 3個師傅資料同大約幾錢

子爵府

求PM3個師傅資料同大約幾錢
Thanks

洋房

magaylin 發表於 21-4-22 21:21
我呢十幾年呢應該都睇過最少 20個八字,算命,泰國,道家師傅, 基本上有九成都係呃錢嘅🤣 今日我只 ...

求PM三個師傅資料同大約幾錢.
thanks

子爵府

想知3位師父資料同價錢,可pm嗎? thanks

複式洋房

我呢十幾年呢應該都睇過最少 20個八字,算命,泰國,道家師傅, 基本上有九成都係呃錢嘅🤣 今日我只 ...

跪求,PM三個師傅資料同大約幾錢.
萬二分感謝!

大宅

請pm我師傅資料同價錢 thx

大宅

可唔可以pm三個師傅比我?謝謝(emoji)(emoji)

大宅

可以pm三人資料比我嗎?謝謝(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至