夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

forrestchong 發表於 21-5-12 11:49
我打算去睇性治療師解決下我呢個問題..

不如試下用ky,妹妹會順滑d,無咁痛

男爵府

forrestchong 發表於 21-5-13 13:56
以我認識既死佬從來唔會花言巧語....什至同我初初熱戀都無....

咁好老實講你先生真係唔太愛你~因為男人對自己有興趣嘅女人一定會甜言蜜語~熱戀都冇呢啲都唔叫熱戀囉

大宅

mingmama 發表於 21-5-13 16:20
咁好老實講你先生真係唔太愛你~因為男人對自己有興趣嘅女人一定會甜言蜜語~熱戀都冇呢啲都唔叫熱戀囉:ig ...

....我清楚了...唉

複式洋房

高齡產婦係35歲⋯樓主已經43歲⋯平心而論,唔好以為生bb好容易,年紀越大,患上妊娠高血壓或妊娠糖尿病風險就高好多..
樓主仲要13x磅157高有肚腩,同我一樣,已經係叫肥(emoji)不過我依家34歲
我懷第二胎個時128磅,32歲都有妊娠糖尿(emoji)身體都差左⋯生bb唔係易事,要教要湊
你老公跟本順口開河,唔好亂做決定,一生一世

複式洋房

你老公34歲,熱血方剛,相遇到個樣貌身材正,突然無左當然唔開心啦⋯講真,如果你有b..你只會將心神放晒落b到,更加少sex..到時你就.......

但建議你真係留神啲⋯小心佢轉移資產or偷偷del晒啲証據,始終有把柄係手,佢緊係咩都哄你,所以睇定啲先

不過既然你俾機會佢,一係就唔好再重提舊事,佢只會越來越覺得你煩!淡望件事算啦,24 mon住,大家都辛苦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

貓仔小花 發表於 21-5-13 14:29
同埋你158cm高成13x磅唔叫肥, 你真係好自欺欺人, 我同你一樣高, 生完而家11X磅都覺得自己好肥 ...

我16xcm
11X磅都肥,膊都横
努力減中
不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

得罪講句,樓主年紀大,冇身材,仲唔鍾意sex....俾我係男人都會搵第二個

琥珀宮

crystal媽咪 發表於 21-5-13 22:39

我16xcm
11X磅都肥,膊都横

我同你差不多

琥珀宮

forrestchong 發表於 21-5-12 16:57
因為佢工作需要轉唔到電話、但我呢排宜家24小時mon 實佢....一見到佢我又忍唔住亂講野,佢又同我嘈了,叫 ...

何必呢,咁只會苦了大家

大宅

crystal媽咪 發表於 21-5-13 22:39

我16xcm
11X磅都肥,膊都横

所以咪話樓主哪裡來的自信話自己13x磅唔肥

大宅

lovebabysuet 發表於 21-5-13 21:52
高齡產婦係35歲⋯樓主已經43歲⋯平心而論,唔好以為生bb好容易,年紀越大,患上妊娠高血壓或妊娠糖尿病風險 ...

我30歲生b都有妊娠糖尿,我未生之前係110磅左右,陀到生之前係128磅左右都中妊娠糖尿,佢咁高齡真係唔知哪裡來的自信話想有bb,真心救命,好希望佢唔好累左小朋友,生仔唔係生出來就算,佢既成長過程自係最重要,唔知樓主咁大個人明唔明呢個道理

大宅

forrestchong 發表於 21-5-11 20:50
平均每人8-90k

你話你自己搵8-90K一個月,但係第二個post話自己而家失業冇收入,積蓄用哂,究竟你邊句先真?講自己搵咁多係你幻想出嚟架?

大宅

貓仔小花 發表於 21-5-14 09:43
你話你自己搵8-90K一個月,但係第二個post話自己而家失業冇收入,積蓄用哂,究竟你邊句先真?講自己搵咁多 ...

呢到我借朋友ac Po ....

大宅

forrestchong 發表於 21-5-14 09:55
呢到我借朋友ac Po ....

唔係好明點解要借朋友account po? 自己開個新account好難?定係想用借朋友account呢句作為藉口呀?

首頁

尾頁

跳至