婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

洋房

我就睇廖醫師,個人感覺廖醫師好認真,問症好細心,我本身係搵佢睇婦科,我自己月經流量無以前咁多,色偏暗,每次經前都有乳房脹痛,好想搵醫師調理,食咗廖醫師開既中藥大約兩個月,自己覺得身體明顯好左,無之前咁怕凍。我唔覺得佢收得特別貴,合理價錢,5 日藥,早晚各一劑藥10包藥(沖劑唔洗自己煲)$600元左右,連埋診金,出面收得比佢貴的醫師大有人在。

大宅

vww 發表於 22-11-20 07:56
我都是月經十幾天,都其中有一半日子是流啡幾滴,有朱古力瘤和肌瘤,唔知睇中醫有冇幫助。
我問過了,蘇安 ...
而家收返新症啦

民房

我有睇開幾次蘇安莎。
病症係四季來M M嚟唔太準時 。有睇女醫師 她係好細心 詳細問有咩病症 對症下藥。亦好開心都有準時嚟。

但畀我感覺係想搵錢多啲囉

事原係:開藥次數有點多 最初開7日 之後開六日 因為返工唔可以每星期嚟睇 話唔得閒 所以就請她開12日 之後她就有啲唔開心話:如果你有心睇嘅就每個星期過嚟啦。心諗無心睇嘅話就唔會拎啲隱私嘅驗身報告畀醫師知啦下話
ps: 開12日藥+診金$110都成$1500架。。

民房

回覆 dokidooki 的帖子

請問係唔係個個人唔同㗎 開藥有啲人開5 6 7日藥嘅

大宅

回覆 lo0628 的帖子

請問你仲有冇睇依間診所?我睇過兩次都覺得好

講錢。 真係第一次遇到每個星期都要個病人去睇的E師。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊