網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

中央情報員 發表於 21-6-10 10:36
回覆 lcmanl 的帖子

無錯啊! 只要喺13號或者之前申請就得啦!

e..咁幫老公申請埋得唔得架...但佢唔係bk會員?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

回覆 lcmanl 的帖子

唔係BK會員都冇問題㗎! 不過記得填form個陣填返老公資料啊!

洋房

我已收到BK 自動回覆成功遞交申請的電郵,但收不到渣打的,請問是否有問題?

洋房

回覆 melody16 的帖子

請確定已於以下連結遞交渣打SMART 卡申請
https://bit.ly/3wM2XrH
(注意:申請時,請關閉瀏覽器上之AdBlocker、「無痕瀏覽」及/或「私人模式」模式)

你好,我已跟據在13/6你們指示按此連結遞交,但仍未收渣打的確認,請問是否申請失敗?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

回覆 melody16 的帖子

如果你已經經過連結去到渣打銀行網頁,申請渣打SMART卡,但又冇收到相關電郵。你可以致電到渣打銀行24小時客戶服務熱線2886 4111查詢。

首頁

尾頁

跳至