自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

以前食完飯, 最鐘意同同事去買杯芒椰飲

大宅

好好食

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

更紗 發表於 21-5-26 17:38
懷念佢既芒椰雪蛤爽

Oh

男爵府

我做學生時成日幫襯, 但越來越貴, 水準又下降, 好耐冇幫襯啦...不過都覺得好可惜....

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

呢間真係好耐無食

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

又少一間童年回憶了
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珍珠宮

點講呢,我覺得佢d嘢無咩特別,無新意。而家呢類甜品店開到成街都係,但人地搞好多花神。呢個老字號就真係俾人好老字號,即係普普通通無乜特別。唔變,就會跟唔上時代變遷。

珍珠宮

FionaWong0118 發表於 21-5-27 12:12
我做學生時成日幫襯, 但越來越貴, 水準又下降, 好耐冇幫襯啦...不過都覺得好可惜.... ...

係,之前食過,舊芒果切到肉肉酸酸咁,好求其。食落味道又唔好,仲好似唔凍咁。同以前好唔同,以前覺得好夠凍,又好食

首頁

尾頁

跳至