網購天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

第一次訂免郵直送香港自提點, 在系統見到昨日已到達自提點, 但到現在也未有收到取件碼, 估計明天已是最後免租倉期. 香港自提點電話是空號........ 已找客服幫忙, 但只叫我自行關注公眾號及取回取件碼, 但我無國內手機號碼, 沒法辦妥
請問有無JM試過/知道怎樣處理? 或有其他解決辦法

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

你喺京東搵返個運單號或者你嘅手機號碼去自提點取貨

翡翠宮

回覆樓主:

通常唔係用取件碼,用SZCJD開頭嘅單號攞。或者到FB京東香港私訊客服問下

翡翠宮

回覆樓主:

又或者email查詢,係售全球客服,專門處理海外市場嘅問題。
[email protected]

伯爵府

多謝以上熱心的JM回覆.最後終於在APPS找到可以對話的客服, 佢email咗快遞寄件號碼比我, 叫我用呢個寄件號及註冊的電話號碼去取件. 希望明天取件順利.

珍珠宮

lyh80115 發表於 21-6-11 17:50
通常唔係用取件碼,用SZCJD開頭嘅單號攞。或者到FB京東香港私訊客服問下

呢個京東單號,可以係京東app的物流信息裡面看到,加上收件人電話號碼,就可以係自提點提貨。

子爵府

回覆樓主:

唔好意思,我都係第一次買,揀自取點
請問而家係攞得未架?
死啦~慣左淘寶,收sms先取貨

翡翠宮

sandypink 發表於 21-6-21 15:37
唔好意思,我都係第一次買,揀自取點
請問而家係攞得未架?
死啦~慣左淘寶,收sms先取貨

只係有神州單號,都未過完關。可以參考下圖,就係到咗自取點。

子爵府

lyh80115 發表於 21-6-21 18:08
只係有神州單號,都未過完關。可以參考下圖,就係到咗自取點。

明白 唔該哂

伯爵府

回覆 sandypink 的帖子

樓上已經有JM回答了, 照睇資料是已到達香港, 但未到自提點, 到達自提點佢會提醒要注意免倉期的字樣.

首頁

尾頁

跳至