自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

回覆樓主:

佢整得黎唔係一號眼二號鼻果隻,起碼都仲有獨特的面容識別,算成功

男爵府

回覆樓主:

如果我都可以整到咁靚
我無所謂 哈哈

男爵府

假體鼻,開眼頭眼尾,打童眼針豐臉

男爵府

假體鼻超明顯啦!塊臉又打到一舊舊
腰果眼好膠似戴面具咁

公爵府

柳飄飄 發表於 21-7-8 21:49
削骨同眼一定有整,仲有冇其他呢?點解整完個樣可以細個咁多?

美圖秀秀左,佢電視上既樣,係呢2個樣中間。。。偏似第一張相

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

老左唔知會點呢?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

熊熊老婆 發表於 21-7-8 22:14
佢呢啲唔係叫整容,係易容
令我諗起[size=14.666666984558105px]子華神曾經講過,化咗妝我仲認得你,就叫做化妝,化咗妝我唔認得你,[size=14.666666984558105px]叫做偽裝。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

眼、咀、鼻、臉打脹咗

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

samsmama 發表於 21-7-8 22:06
整到阿媽都吾認得!似換臉術!

上次有jm放過佢另一張舊照,又唔覺面目全非喎。
我上網搵返:
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/31151/%E6%95%B4%E5%AE%B9%E7%96%91%E9%9B%B2-%E7%B0%A1%E6%B7%91%E5%85%92%E8%B2%BC%E6%B8%85%E7%B4%94%E7%85%A7%E5%A4%A7%E5%8F%8D%E6%93%8A-%E6%9A%97%E6%8C%87%E7%95%B6%E5%B9%B4%E6%B8%AF%E5%A7%90%E9%80%A0%E5%9E%8B-%E5%87%BA%E6%99%92%E4%BA%8B
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

琥珀宮

199707100304 發表於 21-7-9 05:25
上次有jm放過佢另一張舊照,又唔覺面目全非喎。
我上網搵返:
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E ...

呢張已經整左眼,佢地慢慢進化,唔會一次整晒

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

mandy952 發表於 21-7-9 06:15
呢張已經整左眼,佢地慢慢進化,唔會一次整晒

咁就唔知啦,不過佢話呢張相2011,2012先選港姐。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

真係成個公仔咁

珍珠宮

回覆樓主:

明明兩個人嚟

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

以後她生啲孩子、應該同佢完全不同樣貌~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

同一個人?

子爵府

回覆樓主:

此刻嘅佢係幾靚幾可愛,好似公仔,應該好多男性鍾意

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

中左面目全非靚靚拳

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

199707100304 發表於 21-7-9 06:19
咁就唔知啦,不過佢話呢張相2011,2012先選港姐。

我又唔覺佢好勁執,港姐面試好多時都搞到似c9,選完先似返個少女

佢係阿仔既女神

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

直情系改頭換面,面目全非。

子爵府

減齡達人勳章

應該問 邊度無整到

首頁

尾頁

跳至