自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

係!都係老公話我知!

但我覺得佢笑時整對 瞇眼 整得太刻意,懶可愛咁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

199707100304 發表於 21-7-9 05:25
上次有jm放過佢另一張舊照,又唔覺面目全非喎。
我上網搵返:
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E ...

2011舊照係咪p左架?! 偏向相信2012參選港姐個樣, 因為係真人show係台上

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

stagea 發表於 21-7-9 08:59
2011舊照係咪p左架?! 偏向相信2012參選港姐個樣, 因為係真人show係台上
...

我都有呢個疑問。
因上youtube睇2012港姐啲訪問,佢實在同現在個樣係唔同 。應該點都有調整過。

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

selinako^^ 發表於 21-7-9 08:52
我又唔覺佢好勁執,港姐面試好多時都搞到似c9,選完先似返個少女

佢係阿仔既女神

一樓張相係核突啲既。睇返youtube, 又冇咁樣衰,不過微調都應該有,因以前佢對眼冇咁圓大。

Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

象牙宮

整得好成功喎!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔好俾大力睇到!

伯爵府

loolooloo 發表於 21-7-8 23:11
換咗個頭

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

應該問佢邊一忽冇整喎!

公爵府

回覆樓主:

對眼就一定有整,兩隻眼中間個鼻梁位打高左,個咀打左少少令上唇厚番d,cool埋牙,可能打下肉毒桿菌係腮位,只要唔係骨,打左就會瘦左V番

公爵府

眼鼻嘴面

大宅

整得靚咁都無所謂
最緊要自己開心
AngleBB 對couple咪又係一樣

男爵府

cy101 發表於 21-7-9 09:26
唔好俾大力睇到!

計正西洋男子鐘意鳳眼,典型中國女人樣㗎,咁...
可能重 like 原本個樣

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

199707100304 發表於 21-7-9 09:21
一樓張相係核突啲既。睇返youtube, 又冇咁樣衰,不過微調都應該有,因以前佢對眼冇咁圓大。
...

塊面瘦左,冇咁包…5官就出返晒黎

珍珠宮

回覆樓主:

唔少人信佢無整,只係化妝影響!
佢舊照塊面唔係包,係大方面+顴骨凸出,點瘦都唔會瘦到啲骨

依一代多數唔會介意另一半整容,最緊要整得靚過之前,
即使隆胸都唔介意,最緊要唔會整得太假

好多女藝人都大方公開自己整過,一樣搵到好歸宿

珍珠宮

199707100304 發表於 21-7-9 09:18

我都有呢個疑問。

第一張好似過氣kol大佬b,一樣係顴骨凸出+大方面+扁鼻+細長眼

珍珠宮

2023年兔年勳章

CHUIPING 發表於 21-7-8 21:59
找不同?
鼻,咀,下爬,面豬登,眼,額頭

X2

子爵府

眼, 頭尾都開咗眼頭...

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

199707100304 發表於 21-7-9 09:18

我都有呢個疑問。

呢個先係真樣,(相)真係不可靠

琥珀宮

cy101 發表於 21-7-9 09:26
唔好俾大力睇到!

call佢入嚟先得

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

stagea 發表於 21-7-9 10:18
呢個先係真樣,(相)真係不可靠

係囉, 睇youtube 片就最真實。
1 樓個張, 我都以為咁岩姐~
始終影相既野, 有時咁岩個下影到樣衰都唔定。
上次有jm 放了簡's 自己POST 2011 張相, 我都以為真係冇整。

頭先走去YOUTUBE 搵下, 個樣肯定唔係2011 個個咁。
但又冇樓主POST 一樓張相咁樣衰。
睇完我覺得佢係有整, 但未算面目全非既!
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

首頁

尾頁

跳至