自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

消息指庭鋒將在監製關樹明的新劇《OPM》(Other People's Money),擔正做男主角,今次庭鋒聯同湯洛雯和蘇皓兒合作,由科研學生演到金融「狂人」,角色相當有發揮。報道指庭鋒在新劇要除衫曬肌,所以他最近密密健身練大隻。

今次黃庭鋒飾演經歷多番失敗的大學科研學生,本來零搵錢經驗,直至急需一筆錢才被迫接觸金融,關樹明說:「庭鋒形象好入屋,呢套劇佢都要突破,要有喜感。」

黃庭鋒自爆曾向張振朗請教,感激對方分享做戲心得:「佢好熱血,不斷啟發我。我嘅造型由戴眼鏡、不修邊幅嘅學生到着西裝,變咗《華爾街狼人》嘅里奧勒度狄卡比奧咁。」

侯爵府

育兒性格勳章

回覆樓主:

用下新人,後生仔咪好

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

原味道做得唔錯,拍劇就唔知

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

後生仔個班都唔錯,不過好似去做 big big 宣傳

男爵府

幾鍾意佢, 不過男二都未做就做男一,會唔會太快?希望佢做得好啦

wcpcelia    發表於 21-7-12 11:42

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

黃庭鋒靚仔又正派,學歷好高,成個package都好好!

伯爵府

佢形象好好,比多啲機會後生仔唔好成日比人話老人台

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

黃靚仔呀不過配湯就好姐弟

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

幾鍾意呢個年輕人,靚仔又陽光,TBB 真係要俾多些機會佢地上位

琥珀宮

畀面勳章

owen2012 發表於 21-7-11 10:49
幾鍾意佢, 不過男二都未做就做男一,會唔會太快?希望佢做得好啦

唔怕啦,試下睇下反應都好既

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

jtw_ki 發表於 21-7-11 10:27
消息指庭鋒將在監製關樹明的新劇《OPM》(Other People's Money),擔正做男主角,今次庭鋒聯同湯洛雯和蘇 ...

庭鋒幾好,配Chloe 都襯,靚湯就姐姐咁。

琥珀宮

owen2012 發表於 21-7-11 10:49

佢之前好似無拍過劇,其實做吓男配先磨練下好啲。梁朝偉當年出道做香城都唔係做男一

翡翠宮

畀面勳章

木土土 發表於 21-7-11 11:26
佢之前好似無拍過劇,其實做吓男配先磨練下好啲。梁朝偉當年出道做香城都唔係做男一
...

拍過《救妻同學會》,戲份都唔算少
日日是好日

琥珀宮

mother904 發表於 21-7-11 11:35
拍過《救妻同學會》,戲份都唔算少

佢做得好嗎?我都幾喜歡佢

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

靚仔但唔高,拍呢2個女仔都好似高bor
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

侯爵府

2024年龍年勳章

ChingYee123 發表於 21-7-11 11:01
黃庭鋒靚仔又正派,學歷好高,成個package都好好!

佢做香港原味道已經留意佢, 吾錯嘅後生仔!派like比佢!

子爵府

牛年勳章

回覆樓主:

好事,有新鮮感,同埋佢形象好正面,應該有觀眾綠。

水晶宮

回覆樓主:

佢好似冇乜拍劇,禁快有男一做?

公爵府

用下新人係好事,好過套套男女主角加埋都近百歲。

子爵府

回覆樓主:

可能係十幾集短劇,近期開左幾套,俾新人做主角

首頁

尾頁

跳至