夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

溝女會製造安多芬,俢補關係會有壓力,所以一個很願意/自然去做,另一個係拖延住唔想做!

昨晚也再次確認咗我嘅了解,就係溝女因為係開心事,出於自然反應,也不用太用腦,隨心而行就得,再加點用心和安排,一定做到。 所以也不會用腦考慮什麼後果。

相反,修補破損了的関係,要用腦又要用方法,不能隨心而行就攪掂,欠點用心就會效果不佳,對於喜歡取易捨難的人,如非必要,都還是會避開或拖延唔想做。

我係一個盡力去解決問題的人,會不停去用腦,用心去找方法,找專業人士去解決問題

相信有一天,可能我也累了,失望了,我會放棄去解決一些我自己一個人解決不到的問題。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

lneedlove 發表於 21-8-3 11:05
溝女會製造安多芬,俢補關係會有壓力,所以一個很願意/自然去做,另一個係拖延住唔想做!

昨晚也再次確認 ...

我都唔係好明
不過好多男主動溝女,呢個係事實
即使冇實際出軌都好鍾意口花花
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

回覆 crystal媽咪 的帖子

因為有啲男人係唔鍾意主動嘅女仔。今日看到一位男士的口味:「聰明+漂亮;哦,還有,她們主動找我的我不要,老子喜歡先撩」
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

昨晚也再次確認 ...
腦用得多會早的老

男爵府

我係女人,睇吾明

珍珠宮

回覆樓主:

何必諗得咁複雜

有新鮮感vs 無新鮮感
風花雪月vs 湊仔家務
左擁右抱vs 一隻老虎

la_source    發表於 21-8-4 11:56

男爵府

講嘢唔可以直接啲咩?想抱怨對方踢唔郁仲幫佢搵埋理由,懶高深咁搞到主旨不明只係俾機會對方扮傻,你試下限自己三句講完,揀啲直接 清晰表達嘅字去講啦

大宅

uckukuku 發表於 21-8-3 14:43
講嘢唔可以直接啲咩?想抱怨對方踢唔郁仲幫佢搵埋理由,懶高深咁搞到主旨不明只係俾機會對方扮傻,你試下限 ...

我都想,可是對方係唔比人話得那種人,一直接,立即反駁!

複式洋房

昨晚也再次確認 ...

明白樓主感受,因為我估我同樓主一樣

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

溝女米溝女囉, 講咁多野, 言不及義浪費時間。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

侯爵府

回覆樓主:

男人唔會睇亦唔會明。

直接講,你鍾意溝女你有自由但做任何野都有後果。
唔好點評我

首頁

尾頁

跳至