二手市場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

付款就秒回,當我支付寶比錢後話會寄貨比我。日日都話轉頭寄順豐。最終都係無寄。多次聯絡話會退番錢比我,當然跟係吹水無退錢加失蹤啦。因為他住打鼓嶺要我去上水面交太遠,所以先選擇順豐收貨。

侯爵府

vay5102 發表於 21-8-8 12:36
付款就秒回,當我支付寶比錢後話會寄貨比我。日日都話轉頭寄順豐。最終都係無寄。多次聯絡話會退番錢比我, ...

我睇左己經有幾個苦主 呢到真系吾可以咁容易信人
幾十蚊都系血汗錢

珍珠宮

DHA勳章

原來不只我一個被這位Loklok3
樓主呃$,我是開帖徵野,他回覆我有的,催我付款就秒覆,當我付$後你就消失,已問你多次寄出未? 你就敷衍回覆我轉頭給SF no.,結果梗係冇寄出,無貨無寄你就應該退$ la!

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

vay5102 發表於 21-8-8 12:36
付款就秒回,當我支付寶比錢後話會寄貨比我。日日都話轉頭寄順豐。最終都係無寄。多次聯絡話會退番錢比我, ...

珍珠宮

DHA勳章

真系小心Loklok3這位賣家,我系徵禮物給姪仔生日, 見她是民房新户已有点憂心,因為收不到貨,現在我姪仔很失望!Loklok3 賣的如下:-
1) 屁屁圖書
2) Lady M 月餅卷
3) Haagen Dazs 月餅券 (包括姜濤
特別版)
4) 美心月餅券
5) Anson Lo tag
以上大部份都不平,被騙會損失慘重!

男爵府

starberry 發表於 21-8-8 14:20
真系小心Loklok3這位賣家,我系徵禮物給姪仔生日, 見她是民房新户已有点憂心,因為收不到貨,現在我姪仔很 ...

唔好有人再仲佢鬼計。仲要block 埋我,loklok3好明顯呃人錢啦

珍珠宮

DHA勳章

首頁

尾頁

跳至