自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

happysillyfunny 發表於 21-8-13 10:49
好貴
估唔到而家聲夢都有人買飛睇

香港咁大,有錢嘅人大把!
有錢我喜歡又點啫

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Apple011 發表於 21-8-13 11:45
係啦,d人借位又幫mirror宣傳,好討厭

班12+4妖怪俾BK勁恥笑,班花痴EE仲唔乘機咩

翡翠宮

she007 發表於 21-8-13 12:28
睇禁耐冇人昨晚睇左,反而連登仲多人睇左,又話多媽媽帶仔女睇

我買唔到飛咋,你估我唔想現場睇
我買咗網上直播星期日睇

翡翠宮

哎喲,一班爛鏡花痴EE響處汪汪吠嘅?
點解唔去班妖怪YouTube click hit rate呀?
妖怪們需要EE的手指支持,不要浪費指力呀!

翡翠宮

ndmama 發表於 21-8-14 15:21
我是買$780飛的,亦見證演唱會場內有不少家庭扶老㩦幼去看的。雖然各位學員都有自己的FANS,但無論哪一位表 ...

你買到飛?
我朝朝9點伏住都買唔到

翡翠宮

Pulmma 發表於 21-8-14 16:35
我都鐘意睇mirror 㗎, 星夢呢班後生仔真係爭番一口氣

我想睇到百花齊放, 又有heart 追夢 ...

翡翠宮

newuser 發表於 21-8-14 18:21
是的,百花齊放好的。
早兩年姜B 出道,我都提阿女看看。
好過只是英文及韓歌,撐下香港樂壇

佢哋呢代,三十年後的回憶就係韓文歌,好似我哋之前係日文歌咁
不過我會覺得韓文歌稍為著重快歌,無乜有意思的慢歌做回憶

翡翠宮

fdfk 發表於 21-8-14 20:43
買到飛尋晚睇咗,現場氣氛超好。

最受歡迎應該係Gigi, 跟住係Chantal, Archie, Yumi…比較意外係蓮姐都有 ...

係,唔係單一粉絲層同埋keep住正能量正面,先至長做長有

翡翠宮

blackberry 發表於 21-8-16 15:13
唔係喎,Gin Lee 超正喎

我都因為星夢,欣賞Gin Lee

首頁

尾頁

跳至