自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你哋最期待睇多d邊個? 我主要係睇言承旭,趙文卓,兩個都係好溫文爾雅型,節目入面仲係咁靚仔。講開又講竟然李雲迪會參加我好意外,好有新鮮感

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

rayrayus 發表於 21-8-14 06:17
你哋最期待睇多d邊個? 我主要係睇言承旭,趙文卓,兩個都係好溫文爾雅型,節目入面仲係咁靚仔。講開 ...

有睇,睇到趙文卓唱歌個樣好攪笑,李雲迪唱愛是永恆都ok呀,我like張雲龍

珍珠宮

rayrayus 發表於 21-8-14 06:17
你哋最期待睇多d邊個? 我主要係睇言承旭,趙文卓,兩個都係好溫文爾雅型,節目入面仲係咁靚仔。講開 ...

嘩,甘多哥哥,邊度有得睇呀

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

angiehouse 發表於 21-8-13 17:50
嘩,甘多哥哥,邊度有得睇呀

芒果TV/Youtube,嘉賓陣容真係好勁,我覺得仲吸引過姐姐(可能因為異性相吸)

翡翠宮

qq媽媽咪 發表於 21-8-13 16:43
有睇,睇到趙文卓唱歌個樣好攪笑,李雲迪唱愛是永恆都ok呀,我like張雲龍
...

趙文卓個樣勁正經,仲耍劍張雲龍都好靚仔

子爵府

回覆樓主:

out 晒啦,成日揾d過氣明星

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我上網睇左第一期半集....最令我驚訝係mc jin都有份雖然有D哥哥唔識,睇開內地綜藝嘅我都會追睇
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

首頁

尾頁

跳至