自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我係年幾前用預約通個app book左睇政府專科, 下星期就去睇, 但我發覺唔見左當時封轉介信, 有無jm知道係咪到時就咁show id就得架喇? 洗唔洗一定要個hard copy? thanks.

大宅

醒目開學勳章

violett 發表於 21-10-4 04:13
我係年幾前用預約通個app book左睇政府專科, 下星期就去睇, 但我發覺唔見左當時封轉介信, 有無jm知道係咪到 ...

我試過屯門醫院,因完全忘記要帶轉介信這件事,用ID登記,我記得約期時佢地有影印轉介信

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

照計當時約就upload左封信

大宅

yanmi2003 發表於 21-10-4 06:08
我試過屯門醫院,因完全忘記要帶轉介信這件事,用ID登記,我記得約期時佢地有影印轉介信
...

你果陣係咪親身約期架? 因為我係經app約所以從來無比過正本間醫院, anyway thanks.

大宅

YY1101 發表於 21-10-4 06:41
照計當時約就upload左封信

當時係scan qr code約架, 佢之後寄左張新症預約紙寫住要帶正本登記, 不過我都諗照計佢地應該有個soft copy, 而家都唔知去邊到搵返封轉介信出黎

珊瑚宮

2024年龍年勳章

你封信係政府出? 照計應該都有記錄

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

violett 發表於 21-10-4 08:56
當時係scan qr code約架, 佢之後寄左張新症預約紙寫住要帶正本登記, 不過我都諗照計佢地應該有個soft copy ...
Scan 得QR code
即referral由HA開
去到咪扮衰仔
話收到揾吾返張紙

首頁

尾頁

跳至