懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

名位媽媽~大家好我預12月中會開刀, BUDGET希望做到7萬內,
唔知邊個醫生會好D, 同收費大家大概知唔知個RANGE~~~~~~

大宅

lailai614 發表於 21-10-4 10:32
名位媽媽~大家好我預12月中會開刀, BUDGET希望做到7萬內,
唔知邊個醫生會好D, 同收費大家大概知唔知個RANG ...

我第一胎搵陳,第二胎搵游,我覺得陳醫生好的,2胎比較下,但價錢應該游洋平的,我擇日開刀,游最後埋單預$65000,住6人房

複式洋房

C夫人 發表於 21-10-4 19:22
我第一胎搵陳,第二胎搵游,我覺得陳醫生好的,2胎比較下,但價錢應該游洋平的,我擇日開刀,游最後埋單預 ...

竟然游平點,因為我上網搵游好似22000,巡房好似1200。但陳21000+800~~
不過陳好點就好了(emoji)(emoji)約咗聽日第一次見(emoji)

大宅

lailai614 發表於 21-10-4 19:24
竟然游平點,因為我上網搵游好似22000,巡房好似1200。但陳21000+800~~
不過陳好點就好了(emoji)(emoji)約 ...

因為我擇日,同埋開刀係星期六,游無收額度附加費,但陳會收,所以你問清楚

大宅

C夫人 發表於 21-10-4 19:30
因為我擇日,同埋開刀係星期六,游無收額度附加費,但陳會收,所以你問清楚
...

但游報比我個價同最後埋單唔同,個度都多左幾千,佢有收巡房費,陳醫生我唔知依家收唔收,我幾年前生就無收,你問一問

複式洋房

C夫人 發表於 21-10-4 19:33
但游報比我個價同最後埋單唔同,個度都多左幾千,佢有收巡房費,陳醫生我唔知依家收唔收,我幾年前生就無 ...

謝謝你提醒(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至