自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

as title, thanks

男爵府

HSBC Red 經 Apple Pay 9%

大宅

extra88 發表於 21-10-5 13:04
HSBC Red 經 Apple Pay 9%

舊red card客戶,用apple pay喺apple store買外幣app都可以有9%?請問有冇其也條件限制?

男爵府

happymina 發表於 21-10-5 13:36
舊red card客戶,用apple pay喺apple store買外幣app都可以有9%?請問有冇其也條件限制?

登記近排流動付款果個推廣,
係官網用Apple Pay 買 Gift card 就會有4% + 5% 額外, App 就未試過咁樣買,唔100% 保證。

個推廣係期間內簽夠 8000(唔一定買Apple ,野), 當中用Apple Pay 簽嘅$100 或以上項目額外回5%(max $450), 計埋Red 本身4%, total 最多 9%,
以唔開新卡嘅情況下算係最多回贈嘅方法。

大宅

extra88 發表於 21-10-5 15:06
係官網用Apple Pay 買 Gift card 就會有4% + 5% 額外, App 就未試過咁樣買, ...

thanks a lot

大宅

extra88 發表於 21-10-5 15:06
係官網用Apple Pay 買 Gift card 就會有4% + 5% 額外, App 就未試過咁樣買, ...

唔好意思有少少嘢想補充問:

係官網用Apple Pay 買 Gift card 就會有4% + 5% 額外」

1. 請問官網是用電腦連上的嗎?結賬時也可用apple pay?
2. 如不買gift card,直接用apple pay結賬買iphone,係咪可以有同樣共9%的優惠?

首頁

尾頁

跳至