自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

好恐怖!!成口蛀牙, 有人接受到??

日本天團AKB48前成員高橋南是初代「神七」之一,她自出道以來鮮少緋聞,因此在2019年宣布閃嫁大15歲從事科技業的上班族男友,令粉絲又驚又喜。然而升格人妻的她,近日在節目大爆老公不刷牙不洗澡的超噁行徑,更是引爆日本網友熱議,好奇高橋南是看上老公哪一點?

30歲幸福人妻高橋南近日在明石家秋刀魚主持節目中,大爆老公私下超噁爛的一面。她說自交往以來,從沒見過對方刷牙,她一開始還不以為意,有一天忽然心想:「這人到底有沒有在刷牙啊?」

於是高橋南越想越害怕,檢查浴室中的牙刷發現是乾的,後來更悄悄跟在老公後頭,才發現原來老公所謂的刷牙,就是站在洗手台前看著水龍頭的水不斷地流,就這麼一直看著。被問起老公的牙齒應該不錯吧?高橋南直言:「他可是滿口蛀牙啊!」還稱3個月前老公才因為蛀牙痛到睡不著覺,躺在她旁邊不斷呻吟。

高橋南更坦言因為老公的衛生習慣不好,讓她對親吻這件事超級嫌棄,不過被問起老公有口臭嗎?她表示自己還沒察覺,老公應該還沒到口臭這地步吧。只是最讓高橋南感到崩潰的事情,就是從沒蛀過牙的她,某天看牙醫竟然被告知出現了蛀牙,讓高橋南快氣死,不爽老公還把蛀牙傳染給她,因此這2年都逼著老公去刷牙。

高橋南老公不只不刷牙,還不洗澡,令現場眾人聞言直呼:「這會不會太過分?」不過高橋南則說,老公可能還當自己20幾歲,一兩天不洗澡也不會有味道,但40幾歲的人就會有味道了吧!

https://www.msn.com/zh-tw/entertainment/news/%E5%A4%A715%E6%AD%B2%E5%B0%AA%E4%B8%8D%E5%88%B7%E7%89%99%E4%B8%8D%E6%B4%97%E6%BE%A1-%E5%A5%B3%E5%81%B6%E5%83%8F%E5%BE%97%E7%9F%A5%E6%9F%93%E7%97%85%E5%B4%A9%E6%BD%B0%E4%BA%86/ar-AAPvDg2

SiuBBee    發表於 21-10-15 14:05

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

蛀牙會傳染?

水晶宮

蛀牙會傳染的?!

大宅

Kuromi1127 發表於 21-10-15 13:28
蛀牙會傳染?

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔沖涼唔刷牙? 點污糟點同佢搞呀!

珍珠宮

alicemic 發表於 21-10-15 14:13
唔沖涼唔刷牙? 點污糟點同佢搞呀!

唔刷牙一定會口臭喎

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Kuromi1127 發表於 21-10-15 13:28

抵死!牙痛痛到入心入肺
放下自在

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

個女人仲忍到,成口爛同臭喎

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

蛀牙點傳染?係講唔刷牙既習慣會傳染?

伯爵府

蛀牙係會傳染架。牙醫有講過

伯爵府

goo_littlebb 發表於 21-10-15 16:41
蛀牙點傳染?係講唔刷牙既習慣會傳染?

Kiss, 你一啖我一啖嗰啲食法

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

回覆樓主:

蛀牙菌係會傳染嫁,所以同小朋友兩份食野嘅家長要小心,小朋友就算唔食糖都會比其他小朋友易蛀牙。
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

zxyggp 發表於 21-10-15 16:56
蛀牙菌係會傳染嫁,所以同小朋友兩份食野嘅家長要小心,小朋友就算唔食糖都會比其他小朋友易蛀牙。
...

原來如此,長知識了

珍珠宮

點忍到

珍珠宮

2024年龍年勳章

莫失莫忘 發表於 21-10-15 16:48
蛀牙係會傳染架。牙醫有講過

IC,我知牙周病會傳染

佢老公好恐怖

琥珀宮

bobomia 發表於 21-10-15 16:57

IC,我知牙周病會傳染

牙周病係會傳染

水晶宮

rainiemama 發表於 21-10-15 14:04
蛀牙會傳染?

佢細個睇得日本牙膏廣告多上腦,「 牙蟲村係邊度呀?」

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

咁核突嘅男人點頂到架

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

他蛀牙多,
咁她拍拖kiss個陣聞唔倒口臭?
他唔沖涼,
她又聞唔到體臭?

到結左婚先知, 好神奇

首頁

尾頁

跳至