自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我對醫生劇冇興趣,呢套係我第一套會睇既醫生港劇

水晶宮

2024年龍年勳章

shan1016hk 發表於 21-11-5 22:37
係,原來今晚講(林美詩)係寶怡個家姐來,

上星期有場戲, 影住寶怡條頸鍊, 原來係寶怡被韓瑪莉領養時, 林美詩在孤兒院同寶怡帶上的.
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

水晶宮

2024年龍年勳章

kit2004 發表於 21-11-5 22:39
我對醫生劇冇興趣,呢套係我第一套會睇既醫生港劇

比起其他過往醫生港劇, 仁醫真係擺咗好多心機, 每場手術戲都盡量做到迫真, 唔係用鏡頭就, 唔係用道具內臟, 而用真器官, 用畫中畫展現手術過程., 係一個好大的進步.
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

大宅

幾好睇,劇情圍繞小朋友故事,好過睇大人醫院戀事。

大宅

Rita 發表於 21-11-5 22:41
上星期有場戲, 影住寶怡條頸鍊, 原來係寶怡被韓瑪莉領養時, 林美詩在孤兒院同寶怡帶上的.
...

係,我覺得個編劇好勁,原來有關係,即Max亞媽害死佢家姐

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

呢套劇講醫療劇情多過情情塔塔!

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

好好睇,勁多實力派演員!
小演員演技出色!
劇情感人,已整喊我好多次!

子爵府

angiehouse 發表於 21-10-20 22:56
Ok好睇,跟住冰島潮什麼就悶爆,景點悶到一個點,一個爛鬼包就系美食,可能甘就系冰島,無興趣
...

我冇睇冰島但老公同仔有睇,我行黎行去剩係聽到好多捲晒脷既英文,好un耳,相比鐘嘉欣d英文真係好好聽
之前都鐘意睇梁介紹旅遊,但而家佢越嚟越浮誇,又成日都好hyper,睇到好驚

首頁

尾頁

跳至