想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

今日同老公上左去,原本想去睇珍姑點知放假得芳姐諗住都睇吓,但係點知未到咪諗住上去摸左龍床先,我摸到心想事成老公摸到添丁發財都好開心,跟住落返辦事處個職員話摸唔摸到添丁發財我話有,佢都話好,跟住就話可以睇埋芳姐作個褔,點知佢問完龍母媽媽話我哋要做IVF 先得,立刻跌左落谷底

大宅

Annie00123 發表於 21-11-11 23:37
今日同老公上左去,原本想去睇珍姑點知放假得芳姐諗住都睇吓,但係點知未到咪諗住上去摸左龍床先,我摸到心 ...

呢啲只作心靈慰藉
好咪聽完開心下
唔好咪聽完就算

複式洋房

大宅

今日同老公上左去,原本想去睇珍姑點知放假得芳姐諗住都睇吓,但係點知未到咪諗住上去摸左龍床先,我摸到心 ...

係咪好多人都係呢個答案呢?
因為我去,又係我老公摸到添丁發財,但求簽係下簽,又係話我要IVF先得
我當場哭喊左出來,跟住作福啦,寫左好多野先勝杯,到而家5個月,未中

別墅

我之前都有去,芳姐叫我同老公要拜祖先,當日即刻買左野來拜,之後仲聽芳姐講係特定日子要返去,前後去左五次,呢五次又拜呢樣又拜嗰樣次次都買好多嘢,依加個肚仲未有消息……
有時呢啲野,做左都唔一定有結果,做完個心會安心啲就去做,聽到唔好既野,自已要調節心態唔好入曬腦

別墅

queeniechaco 發表於 21-11-12 18:51
係咪好多人都係呢個答案呢?
因為我去,又係我老公摸到添丁發財,但求簽係下簽,又係話我要IVF先得
我當場 ...

Same here 都係話幫我問左 自然同人工都唔得 要ivf 仲要問埋個醫生夾唔夾。

大宅

bpinkwin 發表於 21-11-12 20:50
Same here 都係話幫我問左 自然同人工都唔得 要ivf 仲要問埋個醫生夾唔夾。
...

所以,拜神都係求個心安
好多野都事在人為既

男爵府

回覆樓主:

唔使太上心,信則有不信則無,都係求心安

複式洋房

回覆樓主:

想問下依家係咪要預約?

複式洋房

睇下你信吾信,我自己就覺得好靈

男爵府

回覆樓主:

去得拜,當然係信先會去。我相信,只要誠心求,神明會保佑,心想事成!

複式洋房

又咁講, 去得拜龍母廟肯定懷孕都唔係話好順利, 如果我係嗰個芳姐, 我都一定係叫你做IVF, 就咁睇牌面, IVF 肯定比自然懷孕機會大得多, 你做完IVF之後中左,就會覺得佢好準

別墅

超音鼠2021 發表於 21-11-15 08:29
又咁講, 去得拜龍母廟肯定懷孕都唔係話好順利, 如果我係嗰個芳姐, 我都一定係叫你做IVF, 就咁睇牌面, IVF ...

你有道理呀!

複式洋房

你摸完龍床,有無求返支籤請示下龍母媽媽今年適合懷孕嗎?

複式洋房

我上星期都同老公去左龍母廟拜龍母媽媽!希望順順利利~

本身約左珍姑既,早到左 於是拜完神 上左二樓摸龍床先 放低兩封利是 跟住同媽媽講同老公可以早生貴子,我就抽到一團和氣,老公就心想事成。婆婆都話幾好!叫我地放係銀包度~~~~

之後我哋返辦事處等珍姑 ,到我地就入左去龍母媽媽像前面 誠心跪低 求珍姑幫我地,佢話我地可以自然到既 叫我同老公做多d運動,行多d ~~不過我下年犯太歲,珍姑叫我正月返黎攝太歲~有左就三個月後返黎還神!

希望龍母媽媽保祐~可以早日同老公開花結果

已刪除用户

回覆樓主:

洋房

我今日11月27日大吉日去。 咁啱好多信眾去轉運。。。我問想拜神求子。 職員可能太忙,唔想理我😅,佢話年尾唔拜神,要出年年頭先拜。 白行了。

大宅

我未有之前都有去求龍母
我係好彩嘅 佢話我年尾會有
結果係遲到 遲左大半年先有
不過都好開心

祝福你哋快啲有

大宅

係咪一定要2公婆去架?

大宅

我一直都有拜龍母講下自己經驗

2018年想懷孕時,摸龍床拜下龍母
當月就bingo, 好開心,但7w時照唔到有心跳,之後有問珍姑,就話唔係幾樂觀,結果自然流產了。

一年後走出陰霾後積極改變自己飲食習慣,作息時間,同調整自己心態,搵咗中醫調理,2019年就有bingo.

今次再找珍姑作福,佢話我今胎唔多順利,我聽完勁擔心,珍姑仲要我日日唸經,每月初一十五要點燈,我真係好神心照做就算有疫情,我都會同老公上去。

依家bb 已經17個月,出世到依家我都覺得佢係一個天使bb , 成日都覺得可能陀住時成日作福,bb 先會錫媽媽。

樓主拜神多自然會保佑你 ,加油(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至