夫婦情感

跳至

首頁
12345...13

尾頁

大宅

cathngai 發表於 21-11-26 07:59
起碼呢幾個月冇機會畀個 姣婆發展, 你C6盡快同佢斷絕。
應該同C6 講清楚, 既然對方有心,你C6就應該要識 ...

講左啦,只會俾多一次機會
c6可以唔使同我交代佢同k小姐傾過咩,但唔可以瞞我/欺騙我

我發現大肚嘅第六感好準
之前我已經feel到條女對c6另有意思,全世界都唔信,包括我老公,而家佢信了,但又話好難得有個好傾得埋嘅同學仔,一樣嗜好,一樣係勁黃人,一個鍾意找戰時古蹟,乜都一樣喎
(其實我覺得係k小姐睇穿我老公鍾意咩而迎合佢啫,好似預計的路軌那樣)

子爵府

加油呀!佢地應該曖昧想開始之間!一定要斬纜!比件衫人返家我已經接受唔到咁對人體貼!

子爵府

chungwc6 發表於 21-11-26 08:49
講左啦,只會俾多一次機會
c6可以唔使同我交代佢同k小姐傾過咩,但唔可以瞞我/欺騙我

真替你擔心,小三應該慣性搶人老師和男朋友,喜歡求其所好,迎合個男人,等男人覺得投契,容易埋個男人心,如果你發惡,佢隻死狐狸精即扮可憐扮受害者,男人好喜歡扮強,保護弱小,所以樓主你要忍耐,signal睇到什麼都要冷靜,唔好發惡,你C6 知道你睇了signal你以後就什麼都睇唔到不知道,你只可以用你的小朋友和你同C6 講,小朋友和你都需要佢,頭家快樂取決於佢對你的忠誠,如果你有不忠的心,頭家就散,你會帶埋小朋友走,唔會有機會,你話自己都是女人,個個所謂女性朋友現在做更什麼小動作和動機,你完全知,你話已經提了你,你想要頭家或個個女性朋友自己念

珍珠宮

一隻手掌拍唔響
怪人發姣,都要你老公受先成事
咁大個人點會唔識有另一半要避忌
係你老公鍾意玩火

kwhkwh    發表於 21-11-26 11:03

大宅

回覆樓主:

同埋,我而家要加快個financial plan,同埋叫c6加家用,以防第時離婚無保障

cathngai    發表於 21-11-26 21:19

別墅

無論幾生氣 都千奇千奇要忍住
你越係嬲 發脾氣 c6壓力越大 越有藉口搵死姣婆

你要平心靜氣 要扮傷心脆弱 同佢表示你壓力好大需要同人傾 但係你咁樣係會傷到我心 類似嘅說話
平日相處多啲展露脆弱 需要幫助嘅一面

總之 你發惡發爛 係c6心中就會成為打壓者 逼害者 反之姣婆同c6就更容易成為弱者 只會影響你形象 同加強c6搵姣婆 保護姣婆嘅決心

所以你應該做嘅係塑造自己成為被害人 姣婆成為加害人 可以利用你孕婦嘅身分 令c6覺得佢係需要照顧同關心你多啲 我唔知咁講啱唔啱 但係可以試下扮唔舒服個種?

仲有日常對話盡量要投其所好 不談政治 政治好易發生口角

你要加油 唔好俾姣婆得手

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

chungwc6 發表於 21-11-26 00:59
之後我暗示俾c6聽係咪她想追佢,c6識穿左我睇佢電話,佢第二日即刻打俾k小姐(我聽c6講返:內容大致話c6同k ...
睇情況.............甘就...............話無都無人信喇

子爵府

回覆 chungwc6 的帖子

雖然唔想行呢一步,但你有所準備都好,起碼唔會傻更更,到最後被背叛時拿手唔成世,畢竟你有三個小朋友

大宅

romantic_bottle 發表於 21-11-26 11:42

係呀,我而家改造緊自己
又做小女人,又做弱者,又要求老公買靚野俾自己扮靚
之前我係強人,一個人撐起半邊天

varievarie    發表於 21-11-27 23:34

大宅

romantic_bottle 發表於 21-11-26 11:42

但我唔知個姣女究竟纏住我c6幾耐
我都好辛苦

子爵府

其實你都可以有個異性知己, C6點做你用同樣方式, 睇吓C6反應

大宅

Money媽 發表於 21-11-26 13:54

其實你都可以有個異性知己, C6點做你用同樣方式, 睇吓C6反應

我又做唔出喎

子爵府

可以女人扮

公爵府

樓主, 不如你約埋K小姐同C6一齊食餐飯, 俾K小姐知道C6係有女婆, 同埋女婆是大跟肚的.

仲要大方D, 多謝K小姐這時期的幫助,

食飯時就同C6講我地以前拍拖去邊食野, 去邊旅行.

有D女仔明知個男仔有老婆, 但見唔到就當唔知. 見過了可能會知難而退的.

複式洋房

支持樓主,千祈唔好被死人小三得呈!

大宅

Yeelim 發表於 21-11-26 14:57
樓主, 不如你約埋K小姐同C6一齊食餐飯, 俾K小姐知道C6係有女婆, 同埋女婆是大跟肚的.

仲要大方D, 多謝K小 ...

k小姐識我的
佢知我係c6老婆,亦好早c6已經同佢講左我陀緊第三胎
所以呢d真係勁賤嘅女人
等天收佢

子爵府

人生硬係會有呢種不知廉恥既女人出現過 同老公剛開始拍拖時 知佢有個識左好多年既女性朋友 個女人都知道我地剛開始 因為好記得有個星期6 個女人係咁喺lunch時段wapp我老公約食飯 老公話嗰排比較忙 難就時間 遲啲先再約 個女人係咁唔斷氣 狂轟wapp 直頭問係咪拍左拖就唔洗理朋友 都痴痴地 明知一對情侶熱戀期 星期6,日係黃金時間 真係好唔識做 我好唔鍾意佢 到衣家個女人都成日喺office時間wapp我老公講無聊野

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

替樓主擔心。5好想太多安胎養身cap 水要緊。
樓主是ftm 嗎? 打點好後,考慮下重出江湖搵錢旁身。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

大宅

kwhkwh 發表於 21-11-26 18:03
替樓主擔心。5好想太多安胎養身cap 水要緊。
樓主是ftm 嗎? 打點好後,考慮下重出江湖搵錢旁身。 ...

我自己有份收入唔錯的兼職,工作好彈性

大宅

chungwc6 發表於 21-11-26 16:42
k小姐識我的
佢知我係c6老婆,亦好早c6已經同佢講左我陀緊第三胎
所以呢d真係勁賤嘅女人

你問C6覺得個位k小姐會否識照顧小朋友,若分開的話,你3個小朋友比晒k小姐照顧好唔好?

我諗你C6該會清醒誰是最佳照顧家庭的人。不過他最錯是在面書多謝對方,又同她出街,又講晒自己的喜好比人知,跟本同初初追女無分別。

首頁
12345...13

尾頁

跳至