少年成長

跳至

首頁
12345...7

尾頁

別墅

蘇黎世門診保障計劃價錢優惠, 幫到我們一家沒有公司醫療保險的家庭

大宅

回覆樓主:

而家經BK投保蘇黎世健診易有500蚊超市禮券送, 受保年紀範圍闊, 由15日至64歲, 方便一家人購買, 價錢仲有得選擇, 適合唔同人士

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

回覆 Haileybaba 的帖子

係啊! 任何 健診易 嘅plan都可以參加架!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

回覆 ganggang 的帖子

詳情請參閱蘇黎世網站內之產品介紹及條款。謝謝!

大宅

公司一直冇包屋企人醫療保, 而屋企小朋友又比較多病, 每年小朋友醫藥費都佔家庭好大開支, 而家購買左蘇黎世「健診易」門診保障計劃, 門診保可以睇20次, 真係幫輕左好多

複式洋房

睇專科需唔需要轉介信?

別墅

牙科保障計劃好抵, 包一次檢查同洗牙, 補牙無上限, 會介紹俾朋友, 宜家重送 $500 coupon, 同時為家人投保, 重可以有機會拎到額外獎品, 希望會被選中, 謝謝蘇黎世

大宅

係唔係click上面條link買健診易, 填埋個推廣碼就有500蚊超市coupon架喇?

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

之前問左洗牙要$650,本來想約下個月洗牙,好彩睇到呢度「健診易」牙科保障計劃,$868減返$500只係$368,兩個人洗都只係7百幾,仲可以補埋牙,口腔檢查,無限次緊急診症及治療,牙周病治療,藥物不設上限...簡直係超晒值,我已經幫自己同屋企人買左
"閣下 「健診易」門診及牙科保障計劃 之保單已成功簽發,現附上保單文件供閣下參閱及保存"

大宅

bb出世之後做ftm,冇公司醫療,加上坐月坐得麻麻,身體差咗好易病,我睇返對上一年我睇咗15次醫生,開支都唔少,健診易好似幾啱我需要

大宅

Somm 發表於 22-1-17 16:55
係唔係click上面條link買健診易, 填埋個推廣碼就有500蚊超市coupon架喇?
要填埋另一張form先有架!
https://bit.ly/34heaYs

大宅

包埋中醫唔錯喎! 但每次睇會包幾多日藥架 ?

大宅

Wcy0909 發表於 22-1-17 17:21
要填埋另一張form先有架!
https://bit.ly/34heaYs

好彩響度問姐, 唔該你

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章 趣教勳章 最關心BB問題熱投勳章 親子王國15週年勳章

我公司有牙保,但唔包屋企人,我幫老公同埋小朋友買健診易嘅牙保,買時入番個code,另外再填form,咁就可以每個買咗健診易牙保嘅家庭成員送$500超市coupon,計番條數其實只係每個人俾咗$3xx,洗牙都唔止

複式洋房

小朋友易病要成日睇醫生, 蘇黎世門診醫保小朋友都可以購買, 可以減輕睇醫生支出, 真係唔錯

別墅

睇牙醫費用比較貴, 公司份醫療又唔包, 蘇黎世牙科保障計劃每年包一次洗牙和檢查, 費用又實惠, 而家BK有優惠碼仲有$500超市coupon送, 大家都快D買啦

複式洋房

父母本身沒有購買醫療保險,隨著年紀大,身體差,毛病開始逐漸出現,每次看醫生都覺得花費不少,輪候政府專科又要等一年以上。留意到親子王國這個主題,經網上搜尋,蘇黎世推出這個健診易門診及牙科保障計劃推出不久,現在只要輸入推廣碼及事後填寫樓上的表格,就會按受保人人數送出500圓超市現金券,還幸父母未過65歲,在64歲前投保就可以續保到75歲,已經幫他們買了。

別墅

中央情報員 發表於 21-12-24 12:29
【醫療保險】新一年想做個精明爸媽,保障自己同家人健康? 用親子王國推廣碼
”BKHEALTH”投保門診及牙科 ...

pm

大宅

岩岩幫bb買左,佢出世之後全家都好緊張, bb平時日頭係奶奶照顧,皮膚少少紅,咳兩聲已經立即帶去睇醫生,見到蘇黎世健診易只要show電子醫療咭再補少少錢就ok,方便易用,於是幫bb同屋企人買左

子爵府

回覆樓主:

D額外禮品好吸引,可惜得3位

首頁
12345...7

尾頁

跳至