少年成長

跳至

首頁

尾頁

男爵府

小朋友抵抗力差,平均每個月都睇一次醫生$400至$600,參加咗健診易標準門診,每次只需比$50 ,一年最多可以睇20次,計落真係平咗唔少,而家仲送$500超市現金券,屋企有年幼小朋友真係好值得買

男爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

計落好著數,幾時截止?

複式洋房

小朋友升中學之後, 學校就無牙科保健服務, 蘇黎世牙保一年幾百蚊, 好值得買!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

bblove881 發表於 22-1-19 10:04
計落好著數,幾時截止?

今日最後一日啦!

別墅

朋友介紹買健診易牙科保障標準計劃,$868包洗牙一次無上限補牙,如需要照x光都係免費,本身已經好抵,見而家仲送五百蚊超市禮卷

男爵府

虎到金來勳章

中央情報員 發表於 22-1-19 10:40
今日最後一日啦!

今日 last day,謝謝你!

複式洋房

出面洗牙都要伍佰幾 , 依家 ZURICH 蘇黎世牙科保障計劃 , 只需八佰幾 , 已包括 : 口腔檢查、洗牙石及牙漬、口腔內X-光檢查、因蛀牙而需要的補牙、緊急診症及治療、普通脫牙、牙周病治療及藥物 , 真係好抵買 ! 仲要送出伍佰元超市禮券 , 著數一定要 SHARE 出去俾親戚朋友知

大宅

回覆樓主:

保費低至每日HK$1.1,好平喎

複式洋房

囡囡一向身子弱, 一年醫生費用唔少, 投保蘇黎世「健診易」, 可以幫我慳好多

複式洋房

我地買左門診醫療保障既優越計劃,保費$1560,保障範圍除左有 普通科 / 專科 ,仲額外有 物理治療 / 中醫 / 中醫跌打治療 ,只係比標準計劃多$372,我覺得呢個數值得俾,呢家用 BK 獨家優惠碼,有HK$500超市禮券,仲有機會贏取Staycation套票及人氣家電產品,誠意推薦!

侯爵府

中央情報員 發表於 21-12-24 12:29
【醫療保險】新一年想做個精明爸媽,保障自己同家人健康? 用親子王國推廣碼
”BKHEALTH”投保門診及牙科 ...

依個優惠實在太太太吸引,洗牙的價錢得到全年保障,一定要推薦比親朋好友一齊參加!

複式洋房

仔仔要到小學至有牙科保健, 好想佢未出恆齒前,好好keep住健康牙齒, 我會幫佢買蘇黎世牙科保障計劃

大宅

上次補牙要$800一隻,補左兩隻要$1600!原來買蘇黎世牙保咁抵,早知就一早買啦!

大宅

回覆樓主:

我bb仲好細,之前未足月就已經睇過兩次醫生,真係好貴,本身都打算幫bb買醫保,不過發現原好多醫保都唔保太細個嘅,但留意到蘇黎世推出嘅健診易門診及牙科保障計劃,只要出世15日就受保,睇普通門診只需要付$50,睇專科只係$200,都唔錯呀!立即幫自己同bb買咗!每人仲有$500超市現金券回贈,合共$1000!已經通知埋身邊親戚同朋友添~

複式洋房

因為呢個蘇黎世健診易門診及牙科保障計劃,在64歲前投保就可以續保到75歲,所以我都幫父母買埋

男爵府

醒目開學勳章

中央情報員 發表於 22-1-19 10:40
今日最後一日啦!

見唔到入code

別墅

剛剛就想去做檢查及洗牙,剛剛見到此優惠,接近洗牙價錢,有一年保障,超抵!優惠最後今日!

大宅

蘇黎世「健診易」門診及牙科保障計劃 ,8百幾蚊仲送番500蚊超市現金券,計落好抵買。

大宅

23肥媽媽 發表於 22-1-19 16:45
見唔到入code

Click入去填表,推廣碼 BKHEALTH

大宅

中央情報員 發表於 21-12-24 12:29
【醫療保險】新一年想做個精明爸媽,保障自己同家人健康? 用親子王國推廣碼
”BKHEALTH”投保門診及牙科 ...

蘇黎世的「健診易」投保程序又快又簡單,而且價錢合理,我幫囡囡揀咗門診醫療保障的
標準計劃,$1188 一年包 20 次普通科門診,每次只須比 $50,另外,會包 10次專科門診,
每次比$200,好抵呀。

首頁

尾頁

跳至