自由講場

跳至

首頁
45678...36

尾頁

公爵府

牛年勳章

ice_seiya 發表於 22-1-2 01:15
呢度啲人真係好變態,
支持Viu 台嘅永遠都係金主俾錢買返黎,咁Anson Lo 登上Mama係咪收買埋韓國樂壇?
真 ...

有競爭先有進步,我認同你!

其實鍾意偶像冇所謂,讚返偶像都係正常嘅,但我最怕係踩人地黎抬高自己鍾意果個囉!好似張國榮fans唔妥譚詠麟咁,仲兩班人嗌交,真心無聊囉!

各有各鍾意之嘛!
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

珍珠宮

laukkk 發表於 22-1-2 01:00
係囉,我今晚好認真坐喺度睇,hmm...聲底薄弱,咬字不清,透氣聲仲大過唱歌把聲,仲有走音。。。
我老公都 ...

其實我第一次聽佢地,應該興唱得細聲?rain都會唱細聲,但就聽得清,可能薑太細啦,第日大d會好d

公爵府

SIUBKT 發表於 22-1-2 01:17
我就好客觀嘅,成晚唱功好嘅我會覺得係柳應廷,欣宜等,前幾日睇左張敬軒演唱會,同今晚比都大失水準 :wah ...

姜濤唱國語歌最好聽
當年快樂男聲,造星1全部揀晒國語唱
廣東歌仲有進步空間

男爵府

ChingYee123 發表於 22-1-2 01:16
呢度班支持聲夢歌手既JM,雖則都成日稱讚佢地!但從來都無作咁多煽情浮誇既文章去誇讚佢地架!

所以次次睇 ...

其實我都有同樓主一樣嘅感覺, 只係懶得打字
見到樓主個post自己就即刻入嚟講。

Anyway, 放鬆d啦香港人,唔洗樣樣諗到壞嗰面嘅,開個post發表下感受姐

男爵府

就算係fans post 又點?鏡粉唔可以響BK開post係咪有版規架?

子爵府

Eunice0203 發表於 22-1-2 00:50
真係扭曲到呢 但又有人真係信喎!

啲人無睇到
人哋咁講咪係真

子爵府

2024年龍年勳章

SIUBKT 發表於 22-1-2 00:36
一直都唔係鏡粉,今晚被佢圈粉
今晚睇叱吒,姜濤拎最喜愛男歌手
唱歌台風,自信,舞技兼備

真係幾感動,特別見佢諗起忘友時。
其實大家可以平常心一啲
因為時代唔同啦
記得當年我喜歡黎明
我呀媽都話佢唱歌好差一樣

Life must go on

大宅

回覆樓主:

bk唔鐘意人讚美viu 或者mirror架 一定只能讚gigi yumi

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Vickymak2003 發表於 22-1-2 01:22
咁我都係見到佢篇煽情文章有感而發唧!好難擔保唔係sales架麻,大佬!娛樂圈造星呢啲唔係慣常招數咩?

大宅

VickyCY 發表於 22-1-2 01:22
就算係fans post 又點?鏡粉唔可以響BK開post係咪有版規架?

係唔得架 次次一講一讚就一定係打手 你有眼睇啦 最多最多只能去細版講幾句

珍珠宮

Vickymak2003 發表於 22-1-2 01:22

我估唔到隨心而寫嘅嘢被人話煽情
睇黎有資格做姜糖應援團喇
狐狸 你要的是我嗎?
如果 於漆黑中相擁 沒說話也不可怕

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

littlesister 發表於 22-1-2 01:13
我又同意你喎,佢真係好有自信,尋晚唱到讀書咁,今日仲夠膽上台唱,不過拎男歌手獎居然無讚唱歌唱得好, ...

我最喜愛其實係fans投票,鬥fans多

事實佢唱歌的確好需要改進,不過企上台係有魅力,明白你感受唔到。

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

ChingYee123 發表於 22-1-2 01:19
你有無評論聲夢你閣下既事!同我評論佢係咪真係有咁講無衝突架?因為無睇,所以我無去你地個百花齊放POST留 ...

咪就係睇咗先評論咁難明咩?

既然大家都唔啱傾,唔好再回來回去

珍珠宮

steve983 發表於 22-1-2 01:24
bk唔鐘意人讚美viu 或者mirror架 一定只能讚gigi yumi

我同樣鍾意yumi,chantel,
係bk跟依隊風就好安全。
狐狸 你要的是我嗎?
如果 於漆黑中相擁 沒說話也不可怕

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

買國際獎都係正常手法啦!無啦啦點樣國際獎先?無啦啦點樣大中華區獎先?大中華區識佢老鼠咩?

903獎又唔係傾返來的,或搵DJ日播放夜播就必定拎獎!有乜野係真實公平呀?

咁大個人,心照啦!

pistachio    發表於 22-1-2 12:39
jrbady    發表於 22-1-2 01:31

男爵府

ChingYee123 發表於 22-1-2 01:25
咁我都係見到佢篇煽情文章有感而發唧!好難擔保唔係sales架麻,大佬!娛樂圈造星呢啲唔係慣常招數咩?
...

娛樂圈嘅嘢我唔識架,不過個人見解Mirror都唔需要揾人喺BK sale自己。要sale自己過hk discuss 啦,嗰邊至係年輕人世界

翡翠宮

VickyCY 發表於 22-1-2 01:22

Viu, MIRROR都係禁忌,講乜都死

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

ice_seiya 發表於 22-1-2 01:15
呢度啲人真係好變態,
支持Viu 台嘅永遠都係金主俾錢買返黎,咁Anson Lo 登上Mama係咪收買埋韓國樂壇?
真 ...

樂壇有競爭, 的確係好事
但係m 粉, 姜粉不停係social media 批鬥星夢
踏低其他人同歌手, 你又睇唔睇到呢又?

呢到姜粉批得其他人少?
唔認同舊姜, 你地圍唔成爐, 你就話宜到變態呀
連登都批緊舊姜, 過去同佢講埋喇

大宅

janetlam74 發表於 22-1-2 01:13
晤使理佢地啦!
自己鐘意偶像又如何!使問過人?!
如你每講呢D post都係個幾個入來都知乜事,無需上心,繼續鐘 ...

我真係好唔明 一件垃圾如果你好憎通常正常人會避開 但有某d人好奇怪 反差到極點 一見到就追住 討厭 其實憎或者鐘意都要用力用時間 好搞笑 某人話浪費佢時間睇 大姐 你而家已經再浪費多左時間去留言啦 係要一見相關post就狗衝 好鬼悶

侯爵府

睛靈勳章

回覆樓主:

邊度有得睇?

首頁
45678...36

尾頁

跳至