夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

若無其事,(emoji) whatsapp對話 發現

la_source    發表於 22-1-17 11:53

別墅

小芯睇路 發表於 22-1-16 15:01
有啲人可能會唔想俾老婆知所以對老婆更加好
又有人可能會對老婆好冷淡
不如等呢度嘅Jm 分享吓自己c6出軌嗰 ...

會更加態度差,唔會接觸對方,連岀街拖手都冇。點樣發現就係問家用冇錢,明明岀好多錢糧日日話返工就話冇錢,等訓著就會睇吓啲袋有咩唔見得光既野。雖然有時會好少少但只係同屋企人及朋友見面時就會對你好,但2人共處的話就理得你死咁…

侯爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

好睇佢係咪想做齊人

禁止訪問

禁止訪問

大宅

小芯睇路 發表於 22-1-17 20:54
即係睇WhatsApp發現咗佢哋啲情慾對話?咁如果C6同個女人冇情慾對話,但係成日傾偈咁又算唔算?
...

先兆

禁止訪問

子爵府

我係踢爆左後對我好左!因為大家都有改變,重新建立關係!雖然未係話變得好恩愛,但似返對夫妻!

cathngai    發表於 22-1-17 23:57

大宅

alicewong18 發表於 22-1-17 22:42
我係踢爆左後對我好左!因為大家都有改變,重新建立關係!雖然未係話變得好恩愛,但似返對夫妻!
...

有冇同小三分手先?定做齊人?

別墅

我c6係我有咗12週嗰時出軌.不過唔係我自己發現.係嗰時c6成個星期七日入邊淨係返過屋企四日.到佢返咗屋企嘅時候我有問過佢點解唔返屋企.所以有時話女人第六感唔好唔信.嗰時我都有少少懷疑佢出面有第二個.出於信任佢第一次冇去質疑佢.唔返屋企呢個情況出現咗大概兩至三星期.有一日佢返到屋企一身酒味我就開始不停質問佢到底出面係咪有第二個.一開始佢都話冇.但到後期佢都自己坦白同我講咗佢出面係有第二個.

別墅

Darass1017 發表於 22-1-18 08:44
我c6係我有咗12週嗰時出軌.不過唔係我自己發現.係嗰時c6成個星期七日入邊淨係返過屋企四日.到佢返咗屋企嘅 ...

可能都極少有男人會坦白同自己老婆講自己有第二個.因為好多都係一係就唔講暪住老婆.一係就同老婆分開同小三一齊.但係我c6就同我坦白晒一切.嗰時就連我產檢佢都冇陪我去話要返工.嗰段時間我仲嚴重失眠情緒緊張同埋好焦慮.短短一星期瘦咗4kg.但我選擇原諒咗佢.我同佢都用咗好耐時間先叫做對佢有返少少信心.事後佢都用咗好多心機去彌補番我.陪我去產檢帶我去食好嘢會比小驚喜我.甚至返工做緊啲乜嘢都會同我講同邊個一齊都會同我講.手機定位都有埋其實個心一直都會好驚佢可能會再一次呃我.不過見到佢慢慢改變.都冇之前咁心淡同咁大疑心.雖然到而家都會驚

別墅

Darass1017 發表於 22-1-18 08:44
我c6係我有咗12週嗰時出軌.不過唔係我自己發現.係嗰時c6成個星期七日入邊淨係返過屋企四日.到佢返咗屋企嘅 ...

補充翻我係點樣懷疑佢有第二個係有一個夜晚我問佢佢出面係咪有第二個.佢同我講講吓嘢嘅時候我見到佢手機有人打電話俾佢個名係寫住女朋友.但係我望一望我自己手機我冇打過比佢喎.仲要比我發現佢哋WhatsApp對話.但係到而家佢哋都已經斷咗關係冇再聯絡lu.但出於個小三好鍾意我c6.我發現仲有留住佢啲相做icon

珍珠宮

初次好多時會突然對老婆好啲,或買啲小禮物,對你千依百順.但再多幾次後,就變回原來的皮子,同埋積象會明顯佢出軌..佢地點掩飾都好,一定會令老婆覺得有問題的...如加上WHATSAPPS對話,更加顯有問題...同時睇佢放工時間,突然話出去取東西又或OT等...

我其實懷疑了好久,但無証明,之後係我仔發現的...我原涼一次,佢都係仲有來往,那我即刻決定離婚...覺得一起都無意思了...到不如,清清楚楚過日後的日子...而家我仲開心過之前

侯爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

小芯睇路 發表於 22-1-17 20:53
即係點?可唔可以講清楚啲

齊人即係佢兩個都愛。咁佢另結新歡而又同一時間又仍然愛妳,咪會對妳有內疚感而對妳好啲啲或者突然獻殷勤。如果佢只愛新歡而厭棄妳咪會對妳冷淡,分分鐘同妳講嘢嗰陣時一臉唔耐煩同有眼神接觸都費事。

子爵府

hkvcar 發表於 22-1-18 06:44
有冇同小三分手先?定做齊人?

我老公緊係想齊人啦,我知道後發曬癲迫佢!因為佢無法好似我唔知情時除時約小三見面,跟住小三都飛左我老公!
我係唔會齊人的!有佢冇我!

侯爵府

回覆樓主:

我發現咗,佢死口唔認,而且攞咗我某部分財物離開,失聯絡一排。發現洗清光啲錢喺班野花…

都喺搵到whatsapp,但佢之前已經自己清除好多對話,而且用Line做另一個分身

都喺不斷妢OT見客,最後連我忍到胃病發作買藥錢,佢都唔想俾……就知
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

別墅

岩岩懷孕無耐已經覺得佢偷食,但佢同我講無做過對唔住我既事,但係懷孕期間成日出左去,又驚死我掂佢電話,到bb以家出左世3個月,佢同我坦白佢偷食,而且仲無諗住返轉頭,想迫我講離婚,當然我一知道左就即刻決定離婚,一齊十幾年,真係覺得好唔值得,咁多年黎為佢放棄好多自己想做既野,生埋bb,只能話自己唔好彩遇到個咁既人

禁止訪問

別墅

婚姻維持咗5年,從第2年開始發現,前夫不停偷食,每隔一時間都比我發現到,包括電話Whatsapp,電腦攪野片,交友App,各式形式都有,開始既時候都有送禮物氹返我,1-2個月又固態覆萌,可以話更狡滑,大話連編,最後我都頂唔順,偷偷執行理搬走咗攪離婚

首頁

尾頁

跳至