興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

baby1628 發表於 22-2-1 21:59
你係都要玩舊款機就冇辦法,但係2022年嘅今日,仲玩緊2021年咯之前嘅舊物?

我用三千幾蚊買部新款機

舊年4月買,都玩咗大半年啦。後來買原裝手寫筆70人仔好平;66W尿袋¥180,出街極速充電,好正

之前朋友買小米,幫佢睇過下,有一點我非常唔like!港版全部閹割屏幕指紋,側邊我接受唔到,太唔方便。

大宅

回覆樓主:

vivo

男爵府

lyh80115 發表於 22-2-1 22:13
舊年4月買,都玩咗大半年啦。後來買原裝手寫筆70人仔好平;66W尿袋¥180,出街極速充電,好正

之 ...

大陸人自己都唔敢玩國產機,中國版本小米大陸人已証實傳送資料去中央,所以買小米手機必須香港行貨或者外國版

https://www.zhihu.com/question/510425082/answer/2390787167

珍珠宮

回覆樓主:

google 迷傳送去美國 ,睇下自己想俾邊個攞資料啫。

伯爵府

畀面勳章

韓C9 發表於 22-1-25 16:43
黎緊想幫啊媽換手機,佢用開Androd,平時都係影野食相,影風景同合照多,所以想搵部影相比較靚既手機。最好 ...

Vivo X80Pro
峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

首頁

尾頁

跳至