潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

是咁的,我有個同事拎咗個大象灰玫瑰金扣(走白線)的 Constance 24番工,佢話佢老公喺代購用咗十幾萬買嚟送俾佢⋯

我之前好想出 mini C,所以顏色方面都做咗陣功課,我剩係見過Constance 大象灰有銀扣或金扣(mini );玫瑰金扣的話灰系好似得 etain 有,唔知各位 JM 有冇見過大象灰嘅 C24/ mini 有拼玫瑰金扣㗎呢?謝謝

大宅

有架

伯爵府

我所知etoupe 係配phw 或ghw only,special order C就可能可以配rghw,普通BKC灰色系rghw 只見過放喺etain, gris tourterelle 同gris asphalt

如果有新combo 最近出咗咁我就唔清楚

子爵府

我2020年出mini c時
SA講過大象灰無rghw
得etain 有(我當時想出嘅顏色入面)
因為我想要rghw
所以最後無揀大象灰

男爵府

畀面勳章

有見過但唔多,咁啱今日睇小紅書見到post小黑屋開箱係大象灰玫瑰金扣
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

大宅

tiramisu_hk 發表於 22-2-13 03:25
有見過但唔多,咁啱今日睇小紅書見到post小黑屋開箱係大象灰玫瑰金扣
...

Constance?

大宅

gzilla 發表於 22-2-13 00:11
我所知etoupe 係配phw 或ghw only,special order C就可能可以配rghw,普通BKC灰色系rghw 只見過放喺etain, ...

我嘅理解都係大象灰冇rose gold hardware, 唔知係咪嗰個代購做 SO 或者個袋係⋯

大宅

loklok8888 發表於 22-2-12 23:52
有架

你都有同款 spec 袋嗎?係咪專門店抱出?下面都有 JM 話 H SA 話 etoupe 係冇出 rghw …

想知真相,因為如果有我都想 request 呢個 spec

男爵府

畀面勳章

katie_f588 發表於 22-2-13 15:20
Constance?

Yes
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

首頁

尾頁

跳至