自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 hashtag影視迷勳章

我老公今年換了樂悠咭八達通,舊嗰張已取消了。想問還需要再登記過才攞到錢嗎?

琥珀宮

永遠一百分 發表於 22-2-24 12:33
我老公今年換了樂悠咭八達通,舊嗰張已取消了。想問還需要再登記過才攞到錢嗎?
...

應該係

男爵府

虎到金來勳章

...

好似要,財政司話之後會再公佈,長細講解!
心情勁好!

大宅

...

你話取消個意思係已退回?如果係咁就要等第二輪年中時轉資料了!
我媽都換咗樂悠咭八達通,舊嗰張八達通都係擺埋執邊,到時政府都係自動過錢入舊嗰張八達通,到時買嘢咪用舊嗰張八達通囉

男爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 hashtag影視迷勳章

myboyboyboy 發表於 22-2-24 12:43

你話取消個意思係已退回?如果係咁就要等第二輪年中時 ...

老公張咭直投 cancel了..所以唔明點轉去樂悠咭到!?

男爵府

虎到金來勳章

myboyboyboy 發表於 22-2-24 12:43

你話取消個意思係已退回?如果係咁就要等第二輪年中時 ...

依度講話派第一輪錢前會比依D人再登記

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

今朝有人問財爺,財爺講咗佢知道,遲啲仲有記者會,會詳細講,會有手續跟進返!

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

我叫屋企長老keep住2張卡,暫時無問題,不過要提佢入定小小錢去樂悠卡度,習慣左自動轉帳1陣上車就搞笑啦
想認識多啲屯門友

侯爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 BK Milk勳章

我都取消咗張八達通卡,之前用黎拎消費券的,遲下再登記過

水晶宮

消費券︱陳茂波7問7答‎ 唔見八達通、舊平台已刪除點算?
https://www.hk01.com/article/739671?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
病毒變種危機!接收最新疫情警報,立刻下載App:https://hk01.app.link/LG71h8MfUbb

首頁

尾頁

跳至