自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我係工展會買左藏紅寧1080個餐,(20盒送6盒)全部膠藥貼,再送6支佢產品細細支試用(查),每款兩支。
1月10號見其中一款試用31/12過期,fb聯絡呢間公司,叫我提供單據,我比哂佢地,佢地話查,等左好耐唔回覆,問佢地先覆一覆,最後答案話呢批貨冇出現佢地工展會試用裝
跟住到而家又係唔回覆,其實我第一次買呢間公司,係佢地送試用比我,但得到咁既回覆,真係唔會有下次,雖然係試用品,但12月中買,月底過期合理嗎?仲要一間公司咁回覆,真心想知唔係你地員工比我點會有

侯爵府

買嘅當時贈品係未過期就冇乜問題。

OM123321    發表於 22-2-25 12:57

大宅

感覺上似無人睇,直接打熱線啦,一般呢d小型產品,通常d公司會問你拎地址寄返俾你

珍珠宮

VickiC 發表於 22-2-25 12:00
買嘅當時贈品係未過期就冇乜問題。

同意,我都試過買嘢送D好快到期贈品,但唔會理,因為唔使錢

大宅

sushisu 發表於 22-2-25 11:51
我係工展會買左藏紅寧1080個餐,(20盒送6盒)全部膠藥貼,再送6支佢產品細細支試用(查),每款兩支。
1月 ...
好多公司都會咁做,贈品冇得追啦

水晶宮

nnnyiunnn 發表於 22-2-25 12:09
同意,我都試過買嘢送D好快到期贈品,但唔會理,因為唔使錢

Me too

瑪瑙宮

1月 ...

贈品都唔使錢仲換?

翡翠宮

回覆樓主:

我哋公司成日攞啲就到期嘅coupon畀員工做比賽嘅獎品㖭

其實佢十二中中畀你十二月尾到期嘅係肉酸啲 ,不過始終係贈品 ,算啦我就唔會追究啦。

啱啱醒起,其實嗰陣時都有啲好快到期嘅coupon 畀客㗎,所以送出嘅時候我都會單声仲有個零月或者唔夠一個月,快啲用咗佢。

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

1月 ...

贈品送出時係未過期就冇問題

大宅

回覆樓主:

我知道係贈品,但另外兩款下年年底過期,其實佢比我我都係想試埋,岩既再買。
只係佢咁答我,話佢比我呢批貨冇出現工展會,好無奈,我從來冇叫佢寄比我,只係估唔到佢咁答,搞到我好似屈佢咁
明白贈品係送既時候贈品未過期,而朋友話工展會類似散貨場咁,用黎散哂d貨

首頁

尾頁

跳至