自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

想問問各位家長的小朋友有無用更呢個程式學更英文?
驚佢呃錢,要$7100,每星期3堂,每堂25分鐘,120堂
要一炮過比!
穩唔穩陣?
有無家長分享?
驚佢中途執笠

伯爵府

DHA勳章

tuenmun18hk 發表於 22-3-4 21:38
要 ...

有朋友最近join左.
您可以問下間野. 另有平時的plan. $3xxx (圍返約$8x一堂)
可以分期付款(3個月)

大宅

要 ...

我用緊,用atome分三期比錢,但佢計法有些複雜,總之我上足的話有144堂,我果時好像7800,暫時都上得幾好,我都係自己後台操作book老師,唔明先找返agent

別墅

manlee668 發表於 22-3-5 23:41
我用緊,用atome分三期比錢,但佢計法有些複雜,總之我上足的話有144堂,我果時好像7800,暫時都上得幾好 ...

你用左幾耐?比左第幾期錢!
我驚佢會中途執笠

大宅

tuenmun18hk 發表於 22-3-6 00:00
你用左幾耐?比左第幾期錢!
我驚佢會中途執笠

我用左幾個月了,我用atome分左三次autopsy,比晒了,我都用左一半有多的堂數,我本身都驚佢會執,但我比較過香港價錢,我上到三分一已經唔怕佢執,之後三分二可以安心上

別墅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

要 ...

用緊,同5樓想法一樣,用到咁上下睇齊香港個價錢之後就無咁擔心。其實早兩年我覺得小朋友仲細真係無必要zoom。現在大個啲,又真係對zoom反應好咗好多,同埋的確會見到有進步。

大宅

manlee668 發表於 22-3-5 23:41
我用緊,用atome分三期比錢,但佢計法有些複雜,總之我上足的話有144堂,我果時好像7800,暫時都上得幾好 ...

想請問你佢入面有講贈送6O節一對二繪本精讀課,這个是什麼?

佢3xxx其實只有48堂1对1

大宅

butterMM 發表於 22-3-8 18:33

我主要集中一對一,其他暫時未上,我記得我係total俾咗7800 ,總共本身係96堂,但係每個月如果上足12堂,又會送多八堂,所以總共係144堂,其實佢個計發都幾複雜,呢個好似係叫勤學獎,你可以問返你個agent,大概係唔係咁計

大宅

butterMM 發表於 22-3-8 18:33

精讀課其實係預錄嘅課件嚟嘅,電腦會一路講故仔一路問問題,小朋友需要答唔同嘅問題,例如串字,讀音,或者係關於故事內容嘅問題。我小朋友都好鍾意呢個

複式洋房

phyhelen 發表於 22-3-6 09:55
51Talk 和Palfish 好似!
51Talk 是中國公司,但在美國上市;而Palfish 則是新加坡公司! 樓主說的價錢應 ...

hi 有興趣,可以pm詳情嗎?謝謝

伯爵府

DHA勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

別墅

manlee668 發表於 22-3-9 22:18
我主要集中一對一,其他暫時未上,我記得我係total俾咗7800 ,總共本身係96堂,但係每個月如果上足12堂, ...

請問是否喺佢哋facebook 度留message 就得? 之前有人介紹過,但無咁抵。

洋房

回覆 manlee668 的帖子

我覺得佢啲講普通話嘅職員好無禮貌、態度好差,我有好差的經歷… 我宜家join左amazxxx Talker,flexible 好多

大宅

hk98765 發表於 22-5-5 21:36
回覆 manlee668 的帖子

我覺得佢啲講普通話嘅職員好無禮貌、態度好差,我有好差的經歷… 我宜家join左amaz ...

佢啲職員係煩一個點,無禮貌就未太覺,但煩既程度我真係未遇過

大宅

yingyin2010 發表於 22-4-13 11:50
請問是否喺佢哋facebook 度留message 就得? 之前有人介紹過,但無咁抵。

我係朋友介紹,所以呢方面就唔太清楚

大宅

manlee668 發表於 22-3-6 05:15
我用左幾個月了,我用atome分左三次autopsy,比晒了,我都用左一半有多的堂數,我本身都驚佢會執,但我比 ...

我本身都睇緊邊間好,跟住同朋友傾開原來佢join咗阿卡索,跟住之後話大陸政府嚴打呢D教學, 跟住佢就已經上唔到堂, 所以都唔知好唔好join呢D大陸zoom教學

大宅

fabulousworld 發表於 22-5-9 01:50
我本身都睇緊邊間好,跟住同朋友傾開原來佢join咗阿卡索,跟住之後話大陸政府嚴打呢D教學, 跟住佢就已經 ...

我都有問過,佢話伴魚不受影響,我仲上緊啊

別墅

fabulousworld 發表於 22-5-9 01:50
我本身都睇緊邊間好,跟住同朋友傾開原來佢join咗阿卡索,跟住之後話大陸政府嚴打呢D教學, 跟住佢就已經 ...

問過無影響所以join左,可以先試堂,ok先買

別墅

yingyin2010 發表於 22-4-13 11:50

我買左$64xx , 無限一星期上幾多堂,打卡會有贈課,做足就$7x一堂,如果揀一星期三堂個種就$7xxx 但每堂除開平啲,你有需要我可以介紹我個agent 俾你

首頁

尾頁

跳至