自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

c60300 發表於 22-3-9 11:38
佢哋唔落台,香港冇好日子過

有D人成日都話換人做咪有係咁。事實唔係囉,隔離換咗鄧局長差幾條街。有冇心做市民見到,唔係得個廢噏

侯爵府

esmehouse 發表於 22-3-9 10:26
麻煩唔好取消 DSE & 希望佢落台

仲有, 應該特別安排畀染病而想考嘅考生繼續考dse

大宅

不停講以前做咗d乜,解釋自己之前做咗d乜,浪費時間。重點要講而家方向。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

ocarebear 發表於 22-3-9 11:44
仲有, 應該特別安排畀染病而想考嘅考生繼續考dse
依樣都好重要

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

學校和學生都比佢玩死

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

剛剛話輕症唔好去急症室,叫大家打電話去指定診所,call抗疫的士

林太,你知唔知條線係打唔通?打得通都幫你唔到,因為你唔係指定陽性人士,究竟你知唔知發生咩事?

象牙宮

Sumyeema1 發表於 22-3-9 10:20
我: 可否取消summer holiday, 繼續上zoom?(bk記者可否代問)

碓診指定診所。。。。打不通。視影也不行。
叫老人家 等待死???

我地可能不會死。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

咁多日無出現,應該無得連任架啦

首頁

尾頁

跳至