美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買部gavanic spa機,點買平?係唔係唔同級別會員,唔同價錢架?
想買埋洗臉膏&精華。

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

你諗住自用定做會員先?
每日望住佢哋就充滿力量啦!

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

別墅

sweety123 發表於 22-3-27 08:06
想買部gavanic spa機,點買平?係唔係唔同級別會員,唔同價錢架?
想買埋洗臉膏&精華。
...

揾會員幫你買

別墅

sweety123 發表於 22-3-27 08:06
想買埋洗臉膏&精華。
...

你網上search ,一定揾到,有好多nu skin 人員自己開page

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

又係傳銷產品

子爵府

4月Spa機套裝8折,新會員仲減$100,兼送千零蚊護膚品,仲收八達通消費卷,未見過會咁抵。

複式洋房

基本上你可以直接喺佢哋網頁或者門市買。
不過,好多人做咗會員加入咗佢哋傳銷就會自己喺唔同嘅平台開post,你可以搵佢哋買,仲會平啲,不過佢哋會慢慢開始同你傾偈再sell你,佢哋嘅技巧叻嘅話唔會直接sell你會同你傾偈,之後慢慢睇你有咩需要再分享唔同嘅產品睇吓你有冇興趣加入咗佢哋下線,咁樣嘅話叫你加入嗰個人就可以有錢收,佢哋上面嘅人都會有錢收。
因為曾經有人叫我加入過,我亦都比佢哋說服加入左,好彩最終都走甩咗(emoji)(emoji)
佢哋嘅產品有部份都算係幾好用,不過如果要加入會不了
Spa我兩部都有,完全唔覺得有分別,佢哋所謂嘅10倍微電流放大完全感覺唔到

複式洋房

講真我自己都想將兩部機賣出去,啱啱開始用覺得係唔錯,但基本上自己喺屋企我先會攞部機嚟用,你可以話我自己懶,直接喺出邊搵人做仲方便,又唔使咁攰

大宅

wln 發表於 22-4-12 06:54
又係傳銷產品

雖然係傳統產品,但係有用嗎

伯爵府

hiue 發表於 22-8-3 21:39
基本上你可以直接喺佢哋網頁或者門市買。
不過,好多人做咗會員加入咗佢哋傳銷就會自己喺唔同嘅平台開post ...

咁有冇邊部美容儀有用?
我曾經都想買,但最後都覺得打手同傳銷太誇都卻步左

複式洋房

花花b 發表於 22-8-4 09:50
咁有冇邊部美容儀有用?
我曾經都想買,但最後都覺得打手同傳銷太誇都卻步左
...

我自己都想將部body spa賣出去(emoji)
如果你話想瘦身,認真做運動,出去做啲機仲有效過自己喺屋企用body spa,用完部機自己隻手都攰晒
我有另一部facial spa,相對來講呢個好用啲,佢有好多個頭俾你用,有時去吓水腫都還可以
不過我自己覺得如果你唔係一個勤力嘅人我絕對建議唔好買,因為好晒錢,而家成$5000一部
反而你話佢公司有其他產品我覺得都OK
我有買過佢嘅洗面機,我覺得係好用,不過用咗大約一年左右開始壞

複式洋房

hiue 發表於 22-8-4 09:59
我自己都想將部body spa賣出去(emoji)
如果你話想瘦身,認真做運動,出去做啲機仲有效過自己喺屋企用body ...

你覺得打手同傳銷好誇張講得好啱(emoji)(emoji)
因為係佢哋公司做傳銷嗰啲人,你認識咗之後就會知道,佢哋會嘗試睇吓你會係用產品嘅人定係會想做生意嘅人。慢慢去搵你幫手
如果你係用開佢哋產品嘅其實都可以搵佢哋幫手買,因為真係會平啲,加上可以幫助佢哋生意方面。
但如果係想做生意嘅話,真係建議你考慮清楚,因為佢哋會係咁洗你腦叫你用產品,不斷同你講啲嘢好用,叫你點樣同人哋傾偈慢慢叫人哋加入生意團隊,講到自己嘅團隊非常之出色點樣幫助佢哋建立自己嘅生意令到佢哋生活有改變。當然如果你係一個多人脈,把口好了得嘅你一定做得到。
呢啲都係之前比佢哋説服嘅感受

首頁

尾頁

跳至