潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前買咗對deep sneaker, 其實買之前已經諗day好似有個Kelly 扣靚好多,但係買嗰時sa不停話有個扣好似太over, deep causal d, 而家越睇越覺得day係靚 d,jm們有冇咩意見比到我?

子爵府

bbg9 發表於 22-3-28 06:38
之前買咗對deep sneaker, 其實買之前已經諗day好似有個Kelly 扣靚好多,但係買嗰時sa不停話有個扣好似太ove ...

day 係靚D~買埋

公爵府

回覆樓主:

我個人都覺得有Kelly扣娘啲,好似夾硬加個扣上去令到對鞋classic啲咁

不過無扣就同普通波鞋無咩分別囉

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

如果有扣全白會靚啲

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

有Kelly 扣我買咗黑色
粉紅色我叫SA 幫我留意無扣

wcpcelia    發表於 22-4-6 14:51

首頁

尾頁

跳至