自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

呀女放左在褲袋,我又無為意,洗完衫,跌左一隻出黎,再在一堆衫樹搵到另一隻

依家搵左風筒吹完,再拿去吹,希望無事

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

開風筒凍吹下
放1日通風位吹

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 CrabPincers 的帖子

我女都一樣情境, 佢只係1隻, 最終7嚿水買過1隻!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我試過洗完無事(洗完晾完,喺褲袋搵到)

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Charlotte_mom 發表於 22-4-15 18:26

唉,我都希望無事,呀女出左街,依家都未知佢對airpods 變左水貨….

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

我都試過無事唔好即刻開,風干一日或者放米桶入面先

男爵府

我女都試過,仲用得返,不過音質差咗

大宅

回覆樓主:

試過,冇事

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Charlotte_mom 發表於 22-4-15 18:26

係,防水幾好架

首頁

尾頁

跳至