美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

明明今日已可以開返facial,但打電話同Whatsapp 都無人覆(已經Whatsapp 左成個禮拜),最可怕係今日發現佢Facebook 同 IG 都delete 左 account!! 佢唔會偷偷地摺左呀嘛? 求救!

民房

我都係呀!仲要之前呃我話一定唔會執笠話轉去中環結果叫我又再續,俾咗$12,000,結果一直book唔到,最後聯絡三月尾仲有人同我講嘢,到而家就冇啦!點算好啊 😱😱😱

別墅

Panzzz 發表於 22-4-21 16:48
我都係呀!仲要之前呃我話一定唔會執笠話轉去中環結果叫我又再續,俾咗$12,000,結果一直book唔到,最後聯 ...

嘩!咁你慘過我,我係2021年6月renew左,果時原本仲有$71xx喺戶口,佢話就快加價,話可以扣返原本嘅錢,買返130格!當時俾左$7888!去到2021年尾時大概仲有60-70格,即係7-8千蚊!
但最後一次去時佢話旺角店時,美容師只係同我話旺角會停facial,下次轉去中環,點知第二日goji就宣布全線結業!但聯絡中環店,佢都話facial 無影響!

琴晚我收工上左去中環店,已經由第二間公司接手左,佢地話youni beauty已結業,佢地第一日搬過來,但會盡力搵返啲資料聯絡返youni beauty d 客,到時再傾offer!不過我覺得我被呃的$7-8千已凍過水!

民房

我都仲有幾千蚊係佢地度🤯🤯🤧

複式洋房

milklcm 發表於 22-4-21 11:00
明明今日已可以開返facial,但打電話同Whatsapp 都無人覆(已經Whatsapp 左成個禮拜),最可怕係今日發現佢 ...

疫情都搞咗咁耐好難講。我有兩間買咗平嘅美容院都閂咗門。好多執咗笠

民房

milklcm 發表於 22-4-22 09:31

嘩!咁你慘過我,我係2021年6月renew左,果時原本仲有$71xx ...

我都仲有10幾次hifu..... 同埋60幾格果到加埋都萬幾蚊。。。仲要無晒單。。。。想claim 都無得claim , 根本全部都係姓張個女人嘅,扮咩新搬入去者!

別墅

Userjo 發表於 22-4-27 22:38
我都仲有10幾次hifu..... 同埋60幾格果到加埋都萬幾蚊。。。仲要無晒單。。。。想claim 都無得claim , 根 ...

咩意思?背後老闆係同一個人?
只願一生愛一人因你是獨有
只願一生愛一人一世亦未夠

民房

請問有冇苦主搞緊信用卡chargeback?

別墅

Nutsss 發表於 22-5-18 18:01
請問有冇苦主搞緊信用卡chargeback?

新店有無搵返你? 之前佢call返我上中環店,話原套票的錢可以半年內用返!佢啲plan 係分$980 /1280/ 1980 一次咁扣!
只願一生愛一人因你是獨有
只願一生愛一人一世亦未夠

民房

milklcm 發表於 22-5-18 20:39
新店有無搵返你? 之前佢call返我上中環店,話原套票的錢可以半年內用返!佢啲plan 係分$980 /1280/ 1980 ...
有,但我唔會接受
攞返錢好過

民房

大家仲有冇最新updates?
之前個美容師又係話中環係老闆物業唔會摺!就信左佢買左新plan lol

我上網查見到youni 真係未宣佈結業,大家覺得有咩方法可以追討?

象牙宮

milklcm 發表於 22-4-21 11:00
明明今日已可以開返facial,但打電話同Whatsapp 都無人覆(已經Whatsapp 左成個禮拜),最可怕係今日發現佢 ...

youni beauty 摺左
向信用卞中心追討?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

民房

回覆 333s 的帖子

信用卡中心話證明唔到佢哋摺左,拒絕申請,大家有冇方法?

別墅

Imkoko 發表於 22-7-1 13:57
大家仲有冇最新updates?
之前個美容師又係話中環係老闆物業唔會摺!就信左佢買左新plan lol

我已經無再搞追討,接受左新店offer, 半年內用哂佢算!但圍返單次都好貴,所以我用完唔會join

首頁

尾頁

跳至