自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

唔知有無Jm用過、可以分享一下?

係fb係咁彈出黎、講到好似好好咁⋯⋯可以好訓啲、行氣姨媽到唔會痛⋯⋯

先謝

大宅

2024年龍年勳章

hinabb23 發表於 22-5-24 08:46

係fb係咁彈出黎、講到好似好好咁⋯⋯可以好訓啲、行氣姨媽到唔會痛⋯⋯

唔好嘥錢。佢隻減肥茶,我飲完便秘先好笑。另外懷薑,貴到死,我食足半年,又係冇料到。

男爵府

會員 發表於 22-5-24 08:51
唔好嘥錢。佢隻減肥茶,我飲完便秘先好笑。另外懷薑,貴到死,我食足半年,又係冇料到。
...

便秘
我仲諗住試下⋯⋯仲有懷薑、黃金膏⋯⋯
太多唔知邊樣岩

珍珠宮

畀面勳章

我都有興趣知道係咪堅,我見要預訂,又話係新鮮製造,係咪真架?見到好多人留言,係咪咁多人幫襯

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

幾年前訂過啲護膚品,無再回購,呢排又想試下買個懷薑俾亞女試下,M痛

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

我想試吓個懷薑,不過都幾貴吓

別墅

我試左消脂去濕茶同古法秦嶺土蜂蜜,消脂去濕茶我當普通茶咁飲,價錢偏貴所以我轉左買《好茶養生》茶包。
蜂蜜我每朝一匙開水飲,好快飲哂,唔覺有咩變化,可能只飲左好短時間掛。
有買左其它產品但要訂貨,到時用左再報告下!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

我有一樽薑不過未開封試, 準備試,

男爵府

畀面勳章

上次買左幾千蚊野,漏左枝木匙,問返佢地,要我影返所有收到嘅件比佢,影完話會平郵寄返枝匙比我,一直冇收到,過左幾星期問寄出左未,只回我3隻字「已寄出」。講真買左幾千蚊,冇諗過會係咁。枝匙我係比錢買的,點解搞到好似我乞求咁⋯收唔到算了當跌錢

同埋上次我開箱有隻小強極速由個箱跑出來,我知未必關佢哋事,可能係SF入箱時隻小強竄入去,我都只係同佢哋講聲,可以留意下,但佢哋完全冇覆我⋯

產品仲未知有冇效,但食哂之後唔會再買了⋯

伯爵府

hinabb23 發表於 22-5-24 08:46

我試咗懷姜一個月, 對我來講work, 之前M唔見咗, e家出現返

蜜糖係好味, 止痛ok

去濕水, 真係要係屋企先飲, 仲要係有一個無人爭的廁所先好

男爵府

la_source 發表於 22-5-24 16:41
我有一樽薑不過未開封試, 準備試,

期待分享(emoji)(emoji)

la_source    發表於 22-5-25 10:25

男爵府

ballx2 發表於 22-5-24 16:40
我試左消脂去濕茶同古法秦嶺土蜂蜜,消脂去濕茶我當普通茶咁飲,價錢偏貴所以我轉左買《好茶養生》茶包。
...

期待分享(emoji)(emoji)

男爵府

averymom 發表於 22-5-24 17:00
上次買左幾千蚊野,漏左枝木匙,問返佢地,要我影返所有收到嘅件比佢,影完話會平郵寄返枝匙比我,一直冇收 ...

我都見到有隻木匙賣、都係幾蚊雞!如果售後服務咁樣真係淨小小

男爵府

JOYCENGYW 發表於 22-5-24 17:19
我試咗懷姜一個月, 對我來講work, 之前M唔見咗, e家出現返

蜜糖係好味, 止痛ok

請問會唔會好燥熱呀?係咪要加蜜糖一齊食?
好誇張我見30/6出貨都折左單(emoji)‍(emoji)

伯爵府

hinabb23 發表於 22-5-24 19:42
請問會唔會好燥熱呀?係咪要加蜜糖一齊食?
好誇張我見30/6出貨都折左單(emoji)‍(emoji)
...

我自己寒底, 就唔覺燥熱, 我多數一匙羹加小半杯室溫水, 放半個鐘, 再加小半杯熱水飲

我蜜糖係分開, 無加一齊食, 但我好鍾意個蜜糖, 真係以前我舊同事在鄉下, 自己去深山採那些蜜糖的味道

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

JOYCENGYW 發表於 22-5-24 17:19

蜜糖係好味, 止痛ok

我女成年冇M,所以我都想買比佢試吓

男爵府

etam724 發表於 22-5-24 22:00

我咪就係上年打完第二針之後開始亂七八糟(雖然醫生話無data打針係主因)、正堂返一兩個月、打第三針又係咁、所以心思思⋯⋯但怕虛不受補(emoji)平時食龍眼紅棗水都喉嚨痛(emoji)‍(emoji)(emoji)‍(emoji)

伯爵府

etam724 發表於 22-5-24 22:00

我一般好準, 個個月都來, 上個月完全唔來, 但feel 到有啲腰骨痛, 但就係唔來

食咗大半樽, 下一個月就來返M….所以對我來work

男爵府

回覆 etam724 的帖子

我用薑母茶多網上買,不用去找中醫調理

男爵府

JOYCENGYW 發表於 22-5-24 22:15
我一般好準, 個個月都來, 上個月完全唔來, 但feel 到有啲腰骨痛, 但就係唔來

食咗大半樽, 下一個月 ...

我要買黎試試好困擾

首頁

尾頁

跳至