自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

今日黃昏係九龍城侯王道惠康附近有架警車等燈位,跟住聽到有人大叫「亞sir有人搶嘢」,有個叫人開信用卡嘅40幾歲Sales捉住咗個20幾歲後生仔,後生仔捉緊2張優惠券,跟住就見到阿Sir同Madam走落車。
原來後生仔話個Sales先送咗2張優惠券俾佢,再遞張申請表俾佢,佢就拎咗2張券。Sales就同亞sir講個後生無開咭,唔會有優惠券。
亞sir了解咗事件之後就同個後生仔講道理,後生仔一直話係Sales遞俾佢,唔肯還
一直攘攘讓讓,我準備開車走時,Sales應該打完個電話俾亞頭,抹下眼淚,同亞sir講算數,2張券就送俾個後生仔。之後發展成點就唔太清楚
都唔明點解呢啲後生可以做得出咁無恥嘅野

monemoni    發表於 22-6-1 09:27

伯爵府

好大可能個sales 要自己賠

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

係香港竟然會發生呢d事!

珍珠宮

好慘,月尾又要追數,應該自己真金白銀買

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

daisylee1992 發表於 22-5-31 20:38
正呀

珍珠宮

咁都得?
但sales應該有優惠券號碼?
唔可以void咩?
有號碼好似可以void的
又報哂警,當失竊唔得㗎咩?

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

sharon26788 發表於 22-5-31 20:29
今日黃昏係九龍城侯王道惠康附近有架警車等燈位,跟住聽到有人大叫「亞sir有人搶嘢」,有個叫人開信用卡嘅4 ...

經一事長一智,嗰個推廣員以後學識乜嘢叫做需防人不仁

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

yurijm 發表於 22-5-31 20:43
咁都得?
但sales應該有優惠券號碼?
唔可以void咩?

果個後生係亞sir行緊過嚟時講「你唔使叫,我報警」

侯爵府

鴨鴨比 發表於 22-5-31 20:42
好慘,月尾又要追數,應該自己真金白銀買

我估都要自己填出嚟

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

佢地最興show張券出黎,遞比你,原來係申請信用卡之類,終於出事,呢個後生接左就當送比自己。

伯爵府

點解唔係填完表等批核成功先寄畀人?

珍珠宮

回覆樓主:

正乞衣

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

都唔係第一次d sales咁衰乜都唔講好似派傳單咁隊張券過嚟,佢自願派人哋唔俾返佢只係上得山多終遇虎,兩邊都幫唔落

子爵府

sharon26788 發表於 22-5-31 20:47
果個後生係亞sir行緊過嚟時講「你唔使叫,我報警」

個後生好得人驚,仲惡人先告狀

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

唉⋯
銷售方法唔理想加上
遇人不淑!

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個sales蠢咗, 未完成手續就唔好比優惠券啦!! 無恥既人真係好多

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

今日黃昏係九龍城侯王道惠康附近有架警車等燈位,跟住聽到有人大叫「亞sir有人搶嘢」,有個叫人開信用卡嘅4 ...

真係好無恥
放下自在

水晶宮

咩都唔做就可以有兩張優惠券,諗都知冇可能啦!見人喊曬口都咁無恥,呢啲人今次過到骨,一定會再有下次!

男爵府

cecelc 發表於 22-5-31 20:48
佢地最興show張券出黎,遞比你,原來係申請信用卡之類,終於出事,呢個後生接左就當送比自己。
...

正常個sales下一句都會即刻話要申請信用卡先至有啦!係個後生厚面皮據為己有姐

首頁

尾頁

跳至