自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

今日黃昏係九龍城侯王道惠康附近有架警車等燈位,跟住聽到有人大叫「亞sir有人搶嘢」,有個叫人開信用卡嘅40幾歲Sales捉住咗個20幾歲後生仔,後生仔捉緊2張優惠券,跟住就見到阿Sir同Madam走落車。
原來後生仔話個Sales先送咗2張優惠券俾佢,再遞張申請表俾佢,佢就拎咗2張券。Sales就同亞sir講個後生無開咭,唔會有優惠券。
亞sir了解咗事件之後就同個後生仔講道理,後生仔一直話係Sales遞俾佢,唔肯還
一直攘攘讓讓,我準備開車走時,Sales應該打完個電話俾亞頭,抹下眼淚,同亞sir講算數,2張券就送俾個後生仔。之後發展成點就唔太清楚
都唔明點解呢啲後生可以做得出咁無恥嘅野

monemoni    發表於 22-6-1 09:27

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

yurijm 發表於 22-5-31 20:43
咁都得?
但sales應該有優惠券號碼?
唔可以void咩?

果個後生係亞sir行緊過嚟時講「你唔使叫,我報警」

侯爵府

鴨鴨比 發表於 22-5-31 20:42
好慘,月尾又要追數,應該自己真金白銀買

我估都要自己填出嚟

侯爵府

20162016 發表於 22-5-31 21:02
可能唔夠經驗,亦冇諗過啲人咁猖狂,明搶

對,睇樣似新手

侯爵府

selinako^^ 發表於 22-6-1 08:03
40幾歲果sales 即場喊左出黎?
陰公囉

係呀,即場

selinako^^    發表於 22-6-1 08:43

首頁

尾頁

跳至