興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

好耐之前種過一次,因為好多飛娥會圍住啲豆角,覺得有啲恐怖,之後就一直都冇種,但上季種咗啲短身既紅豆角,真係覺得好靚,忍唔住呢季就種啲長既紅豆角,當然見到啲飛娥圍住都仍然覺得有啲恐怖

la_source    發表於 22-6-8 11:17

別墅

好似好勁咁喎

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Lovely媽咪 發表於 22-6-5 18:05
好耐之前種過一次,因為好多飛娥會圍住啲豆角,覺得有啲恐怖,之後就一直都冇種,但上季種咗啲短身既紅豆角 ...

子爵府

回覆樓主:

紅豆角的花是甚麼樣子的呢?

因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

LLK 發表於 22-6-19 19:51
紅豆角的花是甚麼樣子的呢?

我每次去到都只係一條條好豆角,好似唔覺見到花

子爵府

Lovely媽咪 發表於 22-6-19 21:55
我每次去到都只係一條條好豆角,好似唔覺見到花

咁係生得好快
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

首頁

尾頁

跳至