美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

llb 發表於 24-4-16 21:47
我入多部booster pro最主要原因係想帶部細嘅美容儀出差/去旅行,十分輕巧,叉電又方便,同埋多三個功能
...

我都有睇呢部,不過功能其實撞左?
有冇用d對法令紋虎紋有效既機

大宅

wheatgrass 發表於 24-4-16 16:52
我都想知同 Pionah 點比較呢? Thanks!

除咗導入功能之外,佢仲有多三個功能,細緻毛孔、micro current微電流同埋EMS微電流, $2400有四個功能,仲要每個都唔錯,性價比非常高!我特登買嚟去旅行用,好方便

wheatgrass    發表於 24-4-17 09:34

大宅

花花b 發表於 24-4-16 21:50
我都有睇呢部,不過功能其實撞左?
有冇用d對法令紋虎紋有效既機

你可以試吓用嗰兩個微電流功能,我用兩次都見到明顯效果,唔錯!不過可能效果比較短暫,對於改善法令紋最好唔好對家用機抱太大期望

男爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

llb 發表於 24-4-16 21:47
我入多部booster pro最主要原因係想帶部細嘅美容儀出差/去旅行,十分輕巧,叉電又方便,同埋多三個功能
...

明白! 唔該曬你!見你講部 booster pro d 好處, 我又心郁郁想買 之前買Dr Pionah 都係因為睇完你分享, 多謝你

大宅

catcat2288 發表於 24-4-17 23:13
明白! 唔該曬你!見你講部 booster pro d 好處, 我又心郁郁想買 之前買Dr Pionah 都係因為睇 ...

之前Medicube出咗好多部單功能嘅美容機,我都全無興趣,直至呢部美容機集四功能於一身,價錢仲要同單功能機相若,功能仲要改善咗,科技進步得好快,美容儀亦如是,我相信未來應該會有更多功能高價錢平嘅機出現

不過Dr. Pionah嘅優勢係佢一啲痛感都冇, Medicube始終有少少,睇吓你接唔接受到

大宅

catcat2288 發表於 24-4-17 23:13
明白! 唔該曬你!見你講部 booster pro d 好處, 我又心郁郁想買 之前買Dr Pionah 都係因為睇 ...

啱啱見到Medicube Booster Pro有限時優惠,有興趣可以睇吓:

https://www.themedicube.hk/pages/kitmanlive-2024?fbclid=PAZXh0bgNhZW0BMQABpoacb3UckSQD_Uuh-96MurjOx_j51oD7HzL04g04HfspdPNVO2POoZngsw_aem_AdOy-fbdLf5Yl0Z33na1x6efmHQHkPOW-oYBbz1U79jic0zNsnzkK-2TEafJI6AVrHA

男爵府

llb 發表於 24-4-18 07:42
之前Medicube出咗好多部單功能嘅美容機,我都全無興趣,直至呢部美容機集四功能於一身,價錢仲 ...

其實我唔怕痛, 家用機我通常鍾意將度數ser 到最大,因為感覺上好似效果會好啲 之前除咗用Dr Pionah, 我仲會用埋 nuface 提升, 但係隔咗一排冇用 nuface, 唔知點解我再用 nuface 就敏感, 唔知係 gel 嘅問題定係乜嘢, 試咗幾次都係咁, 所以而家吾敢再用 nuface

男爵府

llb 發表於 24-4-18 20:40
啱啱見到Medicube Booster Pro有限時優惠,有興趣可以睇吓:

https://www.themedicube.hk/pages/kitmanli ...

咦,好似好抵喎 多謝你通知呀

大宅

catcat2288 發表於 24-4-18 22:26
其實我唔怕痛, 家用機我通常鍾意將度數ser 到最大,因為感覺上好似效果會好啲 之前除咗用Dr Pion ...

咁你要試medicube

男爵府

llb 發表於 24-4-18 23:07
咁你要試medicube

真係? 你咁講, 我更加心動 趁放假研究下先!好多謝你嘅詳細分享呀

男爵府

新手
咁請問Dr Pionah & medicube booster pro邊部好啲?

大宅

MrsTing 發表於 24-4-20 10:04
新手
咁請問Dr Pionah & medicube booster pro邊部好啲?

當然係Medicube 好啲!

Dr. Pionah 主要做加強滲透功效,做緊緻提升相對較弱,Medicube 除咗有加強滲透功效,仲可以去角質/收毛孔、增加骨膠原、提升緊致功效,我暫時用咗兩星期左右,四個功能都很出色,不過比起Dr. Pionah會有痛感,我唔鍾意痛,所以每個功能都教到好低Level,不過都見到少少效果嘅

男爵府

llb 發表於 24-4-21 19:42
當然係Medicube 好啲!

Dr. Pionah 主要做加強滲透功效,做緊緻提升相對較弱,Medicube 除咗有加強滲透功 ...

Hello JM ... 你可唔可以分享下你 Medicure 每個 step 配咩 product 用? Thx !!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊