自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

hidingdong 發表於 22-6-20 10:44
星期日零晨在窩打老道上咗㗎的士,我坐車頭, 三個仔女坐後面, 去到果欄,我發現車頭有一隻曱甴,我以為我眼 ...
做司機如果佢唔怕,咪唔理

伯爵府

我以為係貼晒標語,點知係來真的

禁止訪問

男爵府

lily-of-valley 發表於 22-6-20 12:27
東張西望得唔得?

幾年前, 妹同friend去太子富臨飲茶, 一壼茶一壼水, 打開睇吓邊壼茶, 係壼水, 嘩 ...

太子富臨好大霉味........
周圍曱甴

水晶宮

crazypaper 發表於 22-6-20 11:06
最怕走咗入袋,帶埋返屋企

呢個真,一個唔該帶左番屋企就大件事

水晶宮

hidingdong 發表於 22-6-20 10:44
星期日零晨在窩打老道上咗㗎的士,我坐車頭, 三個仔女坐後面, 去到果欄,我發現車頭有一隻曱甴,我以為我眼 ...

睇完都毛管戙坐在車上我諗我會即刻落車

男爵府

回覆 誰人 的帖子

中小型

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

hidingdong 發表於 22-6-20 12:38
回覆 lily-of-valley 的帖子

好彩打開望
係啦, 如飲咗, 唔知點啦。
Ah, 話樣野你病, 我當缶做酒店, 飯堂D餸, 飯任裝, 有滾湯, 糖水, 一肉, 一菜。 D苵晤會摘, 求其唔欄, 就煮。 個日食菜心, 預咗佢老架, 好韌, 趙極趟唔開, 唯有吐出來, 原來有隻又肥又有毛嘅曱甴腳, 鞋, 話比飯堂知, 跟住就在廁所嘔, 嘔到水仲作嘔, 唔返得工, 但亦腳軟唔走得, 卒之到放工, 至有D力行到。 幾日都無胃口。 而家想起仲驚, 曱甴腳係趟唔錾嘅, 咁應該D曱甴肉煮埋落其他D菜內。

珍珠宮

2023年兔年勳章

crazypaper 發表於 22-6-20 11:06
最怕走咗入袋,帶埋返屋企

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

minidanny 發表於 22-6-20 12:50
太子富臨好大霉味........
周圍曱甴
所以執咗。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

麟媽媽 發表於 22-6-20 11:57
呢個都未算恐怖,我朋友話有次佢參加嗰啲港珠澳大橋兩日遊,坐嗰架旅遊巴有啲窗簾,佢覺得太陽好曬拆開個窗 ...

嘩... 呢個堅恐怖

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

lily-of-valley 發表於 22-6-20 12:27
東張西望得唔得?

幾年前, 妹同friend去太子富臨飲茶, 一壼茶一壼水, 打開睇吓邊壼茶, 係壼水, 嘩 ...

好彩你哋有打開嚟睇吓

寶石宮

lily-of-valley 發表於 22-6-20 12:59
係啦, 如飲咗, 唔知點啦。
Ah, 話樣野你病, 我當缶做酒店, 飯堂D餸, 飯任裝, 有滾湯, 糖水, 一肉 ...

想像到個畫面

象牙宮

Vin仔媽 發表於 22-6-20 13:13
好彩你哋有打開嚟睇吓
有D茶樓, 茶水唔同壼, 就未必打開, 好彩2茶壼一樣。

象牙宮

Vin仔媽 發表於 22-6-20 13:11
嘩... 呢個堅恐怖
而家都記得。

大宅

lily-of-valley 發表於 22-6-20 11:17
嘩? 我會即刻落車, 一隻都頂唔順。你見4隻, 應該有成家族。

呢架車我坐過
有時啲嘢唔係話走就走
我上左高速
曱甴在頭頂爬緊
自己唔係特技人唔識跳車
簡直係恐懼鬥室

珍珠宮

畀面勳章

象牙宮

Kelloggs 發表於 22-6-20 13:54
呢架車我坐過
有時啲嘢唔係話走就走
我上左高速
嘩? 咁嘅情況, 我應該唔知, 我可能嚇暈咗。 曱甴鐘意追人架。 個陣聽專家講過, 人有體温, 曱甴會追高温, 所以追人。

珍珠宮

玩具勳章

yan_yan_mummy 發表於 22-6-20 10:52
應該司機就係車主,正常人邊會忍到一邊楂車,一邊由得曱甴四圍躝

咪係,扮晒唔係自己

首頁

尾頁

跳至