自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

冥冥之中其實幾好睇,劇情有意思過十八年後, 開始要有D耐性去明白個故事,慢慢越睇越好睇。

侯爵府

畀面勳章

ewater 發表於 22-7-2 06:34
冥冥之中其實幾好睇,劇情有意思過十八年後, 開始要有D耐性去明白個故事,慢慢越睇越好睇。 ...

咩國家既戲?

子爵府

故事好好,可惜拍攝手法差,浪費咗個故事。演員演技怪怪地,除咗幾個老戲骨其他好新手。演技拍攝手法都好新手。我好有耐性咁睇到去第七集都頂唔順最後跳船了。

子爵府

潘高壽 發表於 22-7-2 13:14
咩國家既戲?

Viu 自家劇集

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我無聊轉下台,睇過十分鐘上下,係唔係類近早排tvb嗰套⋯⋯胡鴻鈞⋯⋯愛上我的衰神?
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

回覆 潘高壽 的帖子

Viu TV

珍珠宮

my005 發表於 22-7-2 13:32
我無聊轉下台,睇過十分鐘上下,係唔係類近早排tvb嗰套⋯⋯胡鴻鈞⋯⋯愛上我的衰神? ...

類似啦, 但又有唔同

首頁

尾頁

跳至