單親天地

跳至

首頁

尾頁

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

各位注意,最近發現某用戶開了多個不同的戶口,有係同一版面自問自答,有係其他人版面回應,主要都係想結識多啲朋友,相信亦有私下pm或whatsapp其他會員,識人冇錯,但要開唔同戶口去識人既人,大家自己決定識唔識得過
我已不止一次提醒大家要小心保護自己,因你保護既唔止係你自己,仲有你既小朋友,害人之心不可有,但防人之心一定要有

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Lovely媽咪 發表於 22-7-7 11:23
各位注意,最近發現某用戶開了多個不同的戶口,有係同一版面自問自答,有係其他人被面回應,主要都係想結識 ...

收到
知道了
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

回覆樓主:

收到

大宅

2023年兔年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

各位注意,最近發現某用戶開了多個不同的戶口,有係同一版面自問自答,有係其他人被面回應,主要都係想結識 ...

Noted with thanks

複式洋房

回覆樓主:

收到

侯爵府

thanks

首頁

尾頁

跳至