少年成長

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

可能髀胃唔好,可以煲下四神湯,燉肉汁,煲鷓鴣湯,我女都好瘦,要少食多餐咁俾多d野佢食
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

大宅

我返學校見到個個小三四同學都係咁上下瘦同矮(emoji)

民房

Babygame 發表於 22-7-20 15:02
9歲女 依家148高, 體重得29KG,醫生身高比同齡高D,但體重

追唔上,過瘦,建議每餐飯後食一杯雪糕....(自己唔 ...

留一下如果真是好長時間7-8個鐘唔吃都唔覺得肚餓,個人建議拒調理下脾胃先,開胃/有吃慾先會吃,吃得夠先長肉,正常體重對小朋友健康/免疫力都有好處嘎。

大宅

最緊要有運動,狂食野只會肥,唔係增加重量。

別墅

9歲女 依家148高, 體重得29KG,醫生身高比同齡高D,但體重

追唔上,過瘦,建議每餐飯後食一杯雪糕....(自己唔 ...

我小時候,中一,148 cm 得27 kg ! 無嘢喎!會大的!
講真,唔需要增肥㗎! 身體健康最緊要!行得走得玩得,讀到書!

男爵府

8歲得127,今日護士話中間啦…OK。。。

子爵府

瘦肉湯

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊